ΑΕΚ

Δοκιμή Μοράις με Αϊντάρεβιτς και Βράνιες

Δοκιμή Μοράις με Αϊντάρεβιτς και Βράνιες

Η πρώτη δοκιμή του Ζοζέ Μοράις για το ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό είχε τους Αστρίτ Αϊντάρεβιτς και Όγκνιεν Βράνιες στην ομάδα των "βασικών".

Ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ εδώ και περίπου δυο εβδομάδες. και δουλεύει σε φουλ ρυθμούς. Απ' την άλλη πλευρά, ο Όγκνιεν Βράνιες, παρόλο που βρίσκεται στην Ένωση μόλις λίγες μέρες, έχει μπει και αυτός στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης.

Γι αυτό και ο Ζοσέ Μοράις σκέφτεται να τους ξεκινήσει και τους δυο βασικούς, στο ματς με τον Παναιτωλικό στις 4 του Γενάρη. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε στη σημερινή (30/12) προπόνηση. Ο Πορτογάλος τεχνικός της ΑΕΚ στο δίτερμα δοκίμασε τον Βράνιες ως παρτενέρ του Κολοβέτσιου στο κέντρο της άμυνας.

Στον αντίποδα, ο Αϊντάρεβιτς έπαιξε στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, ως εσωτερικός χαφ μαζί με τον Γιόχανσον και τον Σιμόες, ενώ ο Μάνταλος "μετατέθηκε" στην τριάδα της επίθεσης μαζί με Χριστοδουλόπουλο και Πέκχαρτ. Αυτή βεβαίως ήταν η πρώτη δοκιμή. Και υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό. Πάντως φαίνεται πως ο Μοράις δείχνει να σκέφτεται και τον Αϊντάρεβιτς αλλά και τον Βράνιες για την βασική ενδεκάδα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χωρίς Πατίτο η τελευταία προπόνηση της χρονιάς
"Τέλος, φτιάχνουμε άλλη ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ