ΑΕΚ

Με 150.000 ευρώ δίνει το "ok" η ΑΕΚ για Κάλα

Με 150.000 ευρώ δίνει το "ok" η ΑΕΚ για Κάλα
Κάλα, πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Κάλα εξακολουθεί να επιθυμεί τον επαναπατρισμό του αλλά η ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον παίκτη της να φύγει χωρίς οικονομικό αντίκρισμα. Με 150.000 ευρώ η ΠΑΕ του δίνει το "ok" για το ταξίδι της επιστροφής στην Ισπανία και τη Σεβίλλη, στην οποία ανήκει και είναι δανεικός στον Δικέφαλο.

Δεν αφήνει εύκολα τον Χουάν Κάλα η ΑΕΚ. Η Σεβίλλη επιμένει να τον πάρει πίσω, απέστειλε σχετικό έγγραφο στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ σύμφωνα με το οποίο επιθυμεί τον επαναπατρισμό του για... δική της χρήση (και όχι για να τον δανείσει εκ νέου στη Σαραγόσα του Χιμένεθ) και η διοίκηση της Ενωσης προσπαθεί να αποκομίσει τουλάχιστον οικονομικό όφελος.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για την ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης συνάντησης της Κυριακής και διακρίνει τις δυσκολίες για την εξεύρεση λύσης που δεν θα είναι προσωρινή αλλά ουσίας αν και ο Νικολαΐδης έδειξε τον έναν και μοναδικό δρόμο.

Και τούτο διότι η ΑΕΚ δεν είναι υποχρεωμένη να συναινέσει στην επιστροφή του Κάλα στη Σεβίλλη από τη στιγμή που είναι καλυμμένη απέναντι στον ποδοσφαιριστή τον οποίο έχει εξοφλήσει και δεν κινδυνεύει από δική του προσφυγή.

Ωστόσο όταν ο ποδοσφαιριστής επιμένει προς αποχώρηση και επιπλέον το ζητεί και η ομάδα στην οποία ανήκει έχοντας το καλοκαίρι κάνει τη συγκεκριμένη επιλογή-εξυπηρέτηση (δηλαδή το δανεισμό του ποδοσφαιριστή) στην ΑΕΚ, η κατάσταση περιπλέκεται.


Με αυτό το σκεπτικό η Ένωση ζήτησε από το Σεβίλλη να της δώσει 150.000 ευρώ προκειμένου να επιτρέψει στον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στην Ισπανία και να ενταχθεί εκ νέου στο δυναμικό της ομάδας στην οποία ανήκει.


Στην Ένωση δεν επιθυμούν ναχαλάσουν τη σχέση τους με τον ισπανικό σύλλογο, ενώ φοβούνται και τον επηρεασμό του Κάρλος από την πιθανή αποχώρηση του συμπατριώτη του (ασχέτως αν εκτός γηπέδων δεν κάνουν και τόσο κολλητή παρέα).

Το θέμα επιβεβαιώνει και ο παίκτης ο οποίος θέλει να επιστρέψει στη Σεβίλλη και θεωρεί λογικό το αίτημα της ΑΕΚ. Απομένει να διαπιστώσουμε ποια θα είναι η απάντηση της ισπανικής ομάδας, ίσως και εντός της ημέρας.

Την είδηση επιβεβαίωσαν και οι Ισπανοί

"Καμία πρόταση στον Μανωλά"

Παρά τα όσα διαρρέονται σχετικά με τον Κώστα Μανωλά και την Έβερτον, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Στέλιος Μανωλάς, δήλωσε στο Sport24.gr: " Καμία επίσημη πρόταση για Κώστα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ