ΑΕΚ

"Καμία επίσημη πρόταση στον Μανωλά"

"Καμία επίσημη πρόταση στον Μανωλά"
Μανωλάς INTIME SPORTS

Παρά τα όσα διαρρέονται σχετικά με τον Κώστα Μανωλά και την Έβερτον, ο εκπρόσωπος του παίκτη, Στέλιος Μανωλάς, δήλωσε στο Sport24.gr: "Καμία επίσημη πρόταση για Κώστα".

Μπορεί η ΑΕΚ να ξεπέρασε την "φουρτούνα" με τις περιπτώσεις των προσφυγών του Λεονάρντο και του Καράμπελα, αλλά στο προσκήνιο επέστρεψε η πώληση του Κώστα Μανωλά και η θέληση του Κάλα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Και αν για τον Ισπανό τα πράγματα είναι απλά, για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά τα πάντα είναι πολύπλοκα, καθώς η ΑΕΚ κινδυνεύει με τους χειρισμούς της διοίκησης να χαθεί μια επένδυση και ένας ποδοσφαιριστής για μηδαμινό κέρδος.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αρθρογραφεί για την ΑΕΚ ενόψει της κρίσιμης συνάντησης της Κυριακής και διακρίνει τις δυσκολίες για την εξεύρεση λύσης που δεν θα είναι προσωρινή αλλά ουσίας αν και ο Νικολαΐδης έδειξε τον έναν και μοναδικό δρόμο.

Ψέματα όσα διαρρέονται για μάνατζερ του Μανωλά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr που προκύπτουν από τον κύκλο του ποδοσφαιριστή, δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και καμία κρούση από ομάδα του εξωτερικού.

Μάλιστα, διαψεύδεται κατηγορηματικά τα όσα διαρρέουν διάφοροι μάνατζερ σχετικά με εκπροσώπηση του παίκτη. Η διάψευση αυτή (από τον κύκλο του Μανωλά) προκύπτει και για το δημοσίευμα της Mirror που αναφέρει την άφιξη του μάνατζερ του Μανωλά στην Αγγλία για να κλείσει την μεταγραφή.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος του παίκτη, είναι ο Θείος του, Στέλιος Μανωλάς και κανείς μάνατζερ δεν έχει επίσημο έγγραφο υπογεγραμμένο από τον άσο της ΑΕΚ για να μπορεί να μιλάει εκ μέρους του. Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη, είναι ότι όλα αυτά με τους μάνατζερ και τις επίσημες προτάσεις είναι ψέματα.

Άλλωστε ο παίκτης δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με καμία ομάδα για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου παρά μόνο για το καλοκαίρι. Αυτό που σχολιάζεται στον κύκλο του παίκτη, είναι πως ο Κώστας δεν μπορεί να συζητάει με κανέναν, παρά εάν και εφόσον φτάσει πρόταση στα χέρια του να την γνωστοποιήσει στην ΠΑΕ ΑΕΚ και η διοίκηση του δικεφάλου να εγκρίνει τις όποιες συζητήσεις.

Επιβεβαίωση και από τον Στέλιο Μανωλά

Το Sport24.gr θέλοντας να επιβεβαιώσει τις αποκλειστικές του πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Μανωλά, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του, Στέλιο Μανωλά, ο οποίος αρκέστηκε να πει πως: "Δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση και καμία επίσημη κρούση στον Κώστα", επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ