ΑΕΚ

Με Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στο ντέρμπι

Με Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο στο ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, Δημήτρης Κολοβέτσιος και Βασίλης Λαμπρόπουλος που τόσα κατά καιρούς έχουν ακούσει, θα είναι ξανά παρόντες σε μεγάλο ματς, προσπαθώντας να κρατήσουν ψηλά την αξιοπιστία της άμυνας αλλά και τη δική τους.

Άλλο ήταν το σχέδιο και σε παλιές επιλογές η ΑΕΚ οδηγήθηκε. Το κέντρο της άμυνάς της δεν θα αποτελείται από τους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες, τουναντίον θα είναι το ίδιο με το (προ)περυσινό (1/11/2015) ματς της Λεωφόρου, στο ντεμπούτο του Γκουστάβο Πογέτ στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Ουκρανός, όπως σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έτσι και στην εν Ελλάδι, ταλαιπωρείται από την μόνιμη σύνοδό του: Την κατάρα των μυϊκών τραυματισμών. Έχει ήδη χάσει τα μισά ματς πρωταθλήματος. Ο Βόσνιος, στην πρεμιέρα της νέας περιπέτειάς του, υπερέβαλε εαυτόν με επικίνδυνα μαρκαρίσματα και αποβλήθηκε στην Τρίπολη.

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Η ΑΕΚ θα δώσει το κυριακάτικο ματς έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο με την ευχή να παραμείνουν υγιείς ως τότε και δίχως νέα απρόοπτα καθώς εναλλακτική λύση στους στόπερ δεν υφίσταται, μετά και το δανεισμό του Άνταμ Τζανετόπουλου στον Ηρακλή. Κατά συνθήκη, θα μπορούσε να μετατεθεί σε ρόλο σέντερ μπακ ο Γιόχανσον.

ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...

...ο Κολοβέτσιος και ο Λαμπρόπουλος έχουν αποκτήσει το δικαίωμα να διαπραγματεύονται με άλλες ομάδες. Η ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της για το τι σκοπεύει να πράξει μαζί τους, αν και προκύπτει η επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο, στην περίπτωση που δεν θα καταστεί εφικτή η παραμονή αμφοτέρων.

Το οικονομικό σκέλος είναι ο ένας παράγοντας. Πρόκειται για χαμηλά αμειβόμενους παίκτες και είναι βέβαιο ότι στην εγχώρια αγορά, δεν ευδοκιμούν κάποιοι που να συνδυάζουν ηλικία και εμπειρία κοντά στα λεφτά τα οποία οι Κολοβέτσιος και Λαμπρόπουλος λαμβάνουν. Περίπου 200.000 το χρόνο και οι δύο μαζί.

Ασφαλώς είναι και θέμα φιλοδοξιών. Υπάρχουν παίκτες που συμβιβάζονται με χαμηλότερες αμοιβές αρκεί να βρίσκονται σε μεγάλες ομάδες, ειδικά από τη στιγμή που έχουν αρκετά καλά χρόνια μπροστά τους (25 ο Κολοβέτσιος, 26 ο Λαμπρόπουλος) και είναι σημαντικό για κάθε επόμενο συμβόλαιο να βρίσκονται σε ομάδες "αφρού".

Από την άλλη υπάρχουν και τα καλύτερα συμβόλαια του εξωτερικού (αμφότεροι έχουν υπαρκτό ενδιαφέρον από ομάδες της Κύπρου και του Βελγίου με +50% των αποδοχών που σήμερα λαμβάνουν από την Ένωση) τα οποία ενδεχομένως να δελεάσουν. Σε κάθε περίπτωση, με δύο στόπερ στον αέρα, η ΑΕΚ παίζει το ντέρμπι περίσωσης της αξιοπρέπειάς της.

Μια καλή ευκαιρία και γι αυτούς να αποδείξουν ξανά ότι είναι πρόσωπα επαρκή για τη συνέχιση της καριέρας τους στην Ένωση. Αν και στη διοίκηση, θα έπρεπε ήδη να ξέρουν τι θέλουν...

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μια ανάσα από Μπράβο η ΑΕΚ
Ο Πέκχαρτ, ο Αλμέιδα και ο φορ που (δεν) έρχεται
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ