ΑΕΚ

Μια ανάσα από Μπράβο η ΑΕΚ

Μια ανάσα από Μπράβο η ΑΕΚ
Μπράβο

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Φεντερίκο Μπράβο βρίσκεται η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Η Ένωση θα ξεκαθαρίσει πρώτα το θέμα του επιθετικού Περέιρα Ντίας και ακολούθως θα ενεργοποιήσει το deal με τον πρώτο.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει από τις 29 Δεκεμβρίου ότι η ΑΕΚ "παλεύει" για την απόκτηση του Φεντερίκο Μπράβο, του Αργεντινού χαφ της Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία έχει πραγματοποιήσει 36 συμμετοχές (1 ασίστ, 13 κίτρινες κάρτες). Από τον Φλεβάρη ο 23χρονος (5/10/1993) μέσος αγωνιζόταν στο MLS με τη φανέλα της Νέας Υόρκης (23 συμ.) ως δανεικός από τον αργεντίνικο σύλλογο.

Στις 9 Ιανουαρίου διαβάσατε ότι ο Δικέφαλος έχει "ανεβάσει" την προσφορά του προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, γεγονός που δείχνει ότι δεν έχει παρατήσει την υπόθεση κι επιμένει για την απόκτησή του. Σύμφωνα λοιπόν με νέες πληροφορίες του Sport24.gr, η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον Μπράβο και όπως όλα δείχνουν η απόκτησή του θα ολοκληρωθεί.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ωστόσο, πρώτα θέλουν να ξεκαθαρίσουν το θέμα του συμπατριώτη του επιθετικού, Περέιρα Ντίας, ο οποίος ακόμα το παλεύει να ξεμπλέξει με την Τζοχόρ, ομάδα της Μαλαισίας στην οποία έπαιζε μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ