ΑΕΚ

Μάνταλος: "Στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε την κατάσταση"

Μάνταλος: "Στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε την κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πέτρος Μάνταλος ψηφίστηκε MVP με τον Πανιώνιο και τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών να αλλάξουν την εικόνα τους στο επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουν τα χαμόγελα. Τι είπαν οι Μπακασέτας και Σιμόες.

Ο Πέτρος Μάνταλος μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο παρέλαβε το βραβείο του MVP της αναμέτρηση και τόνισε ότι είναι στο χέρι των παικτών να αλλάξουν την εικόνα τους στο επόμενο παιχνίδι για να επιστρέψουν τα χαμόγελα ξανά στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος από αυτό το αποτέλεσμα. Ούτε ο κόσμος, ούτε εμείς. Περάσαμε μια βδομάδα περίεργη μπορώ να πω, με την αλλαγή προπονητή και τα όσα έγιναν. Υπήρχε άγχος και φαινόταν αυτό. Προσπαθήσαμε, είχαμε τις ευκαιρίες μας αλλά δεν βρήκαμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο χέρι μας είναι να γυρίσουμε την κατάσταση και να κάνουμε ξανά χαρούμενο τον κόσμο μας. Αν κερδίζαμε σήμερα δεν θα υπήρχε καμία διαμαρτυρία στο φινάλε".

Για το ματς με τον Πανιώνιο, τόνισε: "Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είχε ως βασικό σκοπό, να καταστρέψει το παιχνίδι μας. Δεν δεχθήκαμε ιδιαίτερη πίεση, αλλά δεν καταφέραμε να διασπάσουμε την άμυνα του Πανιωνίου".

Για την αλλαγή προπονητή, σχολίασε: "Ο νέος προπονητής είναι λίγες μέρες κοντά μας και δεν μπορούσε να αλλάξει και πολλά πράγματα. Από εδώ και πέρα θα έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε την εικόνα μας".

Μπακασέτας: "Κανείς μας δεν ψάχνει για δικαιολογίες"

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην κάμερα της Nova, για την εξέλιξη του παιχνιδιού που δεν κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει την νίκη απέναντι στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Χαρά μου ήταν που έπαιζα με την παλιά μου ομάδα, που ήμουν με παιδιά που έπαιζα όλο τον χρόνο, οπότε δεν με επηρέασε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Με τον Ηρακλή ήμασταν πολύ χειρότεροι από σήμερα. Με τον Ηρακλή ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι. Σήμερα όχι ότι ήμασταν πολύ καλοί, αλλά δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, αν είχαμε βάλει τα γκολ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήμασταν καλοί, θα ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Πανιώνιος αμύνθηκε πολύ καλά και στο τέλος ήρθε η ισοπαλία".

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΚ δεν κατάφερε να σκοράρει: "Δεν είμαι εγώ αρμόδιος για να το κρίνω. Έχουμε τον προπονητή που θα μας αναλύσει το παιχνίδι, θα μας πει τις αδυναμίες μας. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα. Αυτός που θα κρίνει είναι ο προπονητής. Μου έγιναν δύο ερωτήσεις για το θέμα της ψυχολογίας. Ούτε εγώ ούτε τα παιδιά δεν ψάχνουμε να βρούμε δικαιολογία. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ούτε να βγάλουμε το βάρος από πάνω μας και να πούμε ότι φταίει ο Κετσπάγια, φταίει ο Μοράις.

Δεν νομίζω ότι κανείς ψάχνει δικαιολογία επειδή εμείς δεν κάνουμε μία καλή πορεία μέχρι στιγμής. Τώρα θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, δεν πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, θα είναι ό,τι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε με ψηλά το κεφάλι. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Ήρθε ένας άλλος προπονητής, να δουλέψουμε μαζί του και να αποδείξουμε και σε μας και στην ΑΕΚ και σε όλο τον κόσμο ότι η ΑΕΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας".

Για το νέο του ρόλο στο γήπεδο: "Το αν αποδίδει καλύτερα η ομάδα θα το κρίνει ο προπονητής. Εμένα όμως με βολεύει περισσότερο αυτή θέση από ότι στα άκρα. Είναι μία θέση που δεν την έπαιζα πέρσι, αλλά μπορώ να παίξω καλύτερα από ότι στα άκρα. Αυτό όμως θα το κρίνει ο προπονητής, θα δουλέψουμε αυτό το διάστημα πάρα πολύ και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο κόσμος αλλά και εμείς οι ίδιοι, για να αποδείξουμε ότι δίκαια θα βρεθούμε στην κορυφή".

Σιμόες: "Να δουλέψουμε για να επιστρέψουμε στις νίκες…"

Στεναχωρημένος και απογοητευμένος για την εξέλιξη του αγώνα, φάνηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Αντρέ Σιμόες. "Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαι καλά. Δούλεψα. Και τώρα είμαι 100% έτοιμος και μπορεί ο κόουτς να υπολογίζει σε εμένα"

Για τον Μοράις, είπε: "Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι έμπειρος και έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες. Πρέπει να του δώσουμε χρόνο για να φανεί η δουλειά του. Είναι ένα προπονητής που του αρέσει να παίζει με κατοχή μπάλας και επιθετικό ποδόσφαιρο. Νομίζω έχει πολλά να μας δώσει, γιατί σε όλους αρέσει να βλέπουν ωραίο ποδόσφαιρο".

Για τις σχέσεις του με τον Τιμούρ Κετσπάγια, απάντησε: "Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον προηγούμενο κόουτς. Είχε τις δικές του απόψεις. Σέβομαι τις αποφάσεις κάθε προπονητή. Ανεξαρτήτως αντιπάλου η ΑΕΚ πρέπει να παίζει για τη νίκη. Κανένας νέος προπονητής σε τέσσερις ημέρες δεν μπορεί να κάνει την ομάδα του να παίζει φανταστικό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε και να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Το μόνο που μας ενδιαφέρει και στο ματς με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί είναι η νίκη".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πλάνο επειγόντως
Προσπάθεια στήριξης από Μπάγεβιτς, Μοράις
Μοράις: "Σύντομα θα έχουμε την εικόνα που θέλω"
Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ: "Αυτό δεν είναι ΑΕΚ"
"Κόλλησε" ξανά η ΑΕΚ, 0-0 με τον Πανιώνιο
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ