ΑΕΚ

Μοράις: "Σύντομα θα έχουμε την εικόνα που θέλω"

Μοράις: "Σύντομα θα έχουμε την εικόνα που θέλω"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ζοζέ Μοράις εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ παρά την ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ενώ τόνισε πως θεωρεί ό,τι άμεσα θα φανούν τα αποτέλεσμα της δουλειάς του.

Έτσι κι αλλιώς δεν αποτελεί έργο του Ζοσέ Μοράις ούτε η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο, ούτε το αποτέλεσμα. Και παρά την ισοπαλία, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε, μετά το ματς, πως είναι ικανοποιημένος καθώς οι παίκτες του αντέδρασαν σωστά στα πρώτα στοιχεία της δουλειάς που έγινε στις δυο προπονήσεις που πρόλαβε να κάνει στα Σπάτα. Και κυρίως έστειλε μήνυμα πως σύντομα η ΑΕΚ θα παρουσιάσει την εικόνα που θέλει.

"Ήταν ένα παιχνίδι που επιθετικά η ομάδα μας ήταν καλύτερη και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει. Έπαιξε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που έπαιξε αμυντικά και προσπαθούσε με κάθε τρόπο, να κατακτήσει έναν βαθμό, μέσα στην έδρα μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, όμως δεν το κάναμε. Αλλά είμαι χαρούμενος με την αντίδραση των παικτών μου, με την προσπάθεια που έκαναν, για να πάρουν κάποια πράγματα, απ’ αυτά που θέλουμε να τους δώσουμε. Συγχαίρω τους παίκτες μου γι' αυτό.

Πιστεύω πως πολύ γρήγορα, μπορούμε να φτάσουμε στο επίπεδο που τόσο η ομάδα, όσο και οι παίκτες, μπορούν να φτάσουν στο σημείο που θέλουμε να φτάσουμε. Δεν με προβλημάτισε τίποτα. Αυτό που μου άρεσε ήταν πως η ομάδα προσπάθησε να δημιουργήσει συνδυασμούς και ευκαιρίες για το γκολ. Μου αρέσει γιατί οι παίκτες έχουν ποιότητα. Είμαι θετικός, γιατί είμαι εδώ μόνο δυο μέρες και προσπάθησαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες που τους έχουμε δώσει και θέλουμε"

Για τον χρόνο που χρειάζεται για να βγάλει η ομάδα αυτά που ο ίδιος θέλει: "Εγώ γνωρίζω το ποδόσφαιρο. Και το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ένα πρωτάθλημα που υπάρχουν ομάδες με ποιότητα. Πρέπει να ετοιμάσουμε την ομάδα για να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους και να τους κερδίσουμε. Καταλαβαίνω πως σε δυο μέρες οι παίκτες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σ’ όλα. Ούτε να αλλάξουν την υπάρχουσα κατάσταση. Με την ποιότητα που έχουν, πολύ σύντομα θα βελτιωθούμε, ώστε να μην έχουμε προβλήματα με τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσουμε στα προσεχή παιχνίδια".

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Κόλλησε" ξανά η ΑΕΚ, 0-0 με τον Πανιώνιο
Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ: "Αυτό δεν είναι ΑΕΚ"
Μοράις: "Σιγά σιγά η ομάδα θα βελτιωθεί"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ