ΑΕΚ

Λίνεν: "Θέατρο του παραλόγου"

Λίνεν: "Θέατρο του παραλόγου"

Ο τέως προπονητής της ΑΕΚ, Έβαλντ Λίνεν ξέσπασε μετά την απόλυση του. "Ερχονται εδώ με απολύουν και μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν", είπε μεταξύ άλλων.

Την έκπληξη του για την απόλυση του από την ΑΕΚ εξέφρασε ο Έβαλντ Λίνεν. Σε δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων χαρακτήρισε "θέατρο του παραλόγου" ό,τι γίνεται στην Ένωση.

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε στην ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την ενόχληση του για όσους αποφάσισαν το τέλος της παραμονής του στα Σπάτα.

" Αυτό είναι θέατρο του παραλόγου. Εχουμε μπροστά μας δύο ματς και ήμασταν μέσα στο στόχο της παραμονής. Οδήγησα την ομάδα από τους 2 στους 30 βαθμούς χωρίς χρήματα, χωρίς παίκτες, χωρίς μισθούς. Εχω ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν γνωρίζουν πριν από τα παιχνίδια πως θα ταϊσουν μετά την οικογένειά τους. Πώς μπορείς μετά από όλα αυτά να απολύεις τον προπονητή; Με βάση τα προβλήματα είναι εντελώς παράλογο αν δούμε τα προβλήματα με τα οποία εδώ και μήνες πάλευα", είπε ο Λίνεν σε δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.

Αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει όσους αποφάσισαν για την απόλυση του: " Τους περισσότερους ανθρώπους που αποφάσισαν για μένα δεν τους γνωρίζω καθόλου! "Ερχονται εδώ με απολύουν και μετά μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους και φεύγουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ