ΑΕΚ

Τέλος ο Λίνεν, "ψήνουν" τον Δέλλα

Τέλος ο Λίνεν, "ψήνουν" τον Δέλλα
Έβαλντ Λίνεν INTIME SPORTS

Το Δ.Σ αποφάσισε ομόφωνα την απομάκρυνση του Έβαντ Λίνεν, την ώρα που ο Ανδρέας Δημητρέλος περιμένει την απάντηση του Τραϊανού Δέλλα.

Το έκτακτο ΔΣ. της ΠΑΕ αποφάσισε την απομάκρυνση του γερμανού τεχνικού από τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Ο Εβαλντ Λίνεν πλήρωσε το μάρμαρο για την ήττα της Ένωσης στα Ιωάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ, αποτέλεσμα το οποίο δυσχεραίνει σε σημαντικό βαθμό την προσπάθεια των Κιτρινόμαυρων να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα.

Αυτή την ώρα συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ των μελών της κιτρινόμαυρης διοίκησης για τον προπονητή που θα τον αντικαταστήσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Τραϊανός Δέλλας δέχθηκε επίσημα κρούση από την ΑΕΚ να αναλάβει τα ηνία της ομάδας στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται. Αυτό μετέφερε ο Ανδρέας Δημητρέλος στα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ πριν από λίγα λεπτά.

Ο Κολοσσός επιφυλάχθηκε να απαντήσει, δεν αποκλείεται πάντως να συναντηθεί σήμερα με ανθρώπους της ΠΑΕ για να συζητήσει μαζί τους αυτό το ενδεχόμενο.

Ως εναλλακτικές λύσεις τούτη τη στιγμή παρουσιάζονται τα δίδυμα Μπατίστα - Κολιάδη ή Μπατίστα - Βάιου Καραγιάννη.

Ακούστηκε το όνομα του Στέλιου Μανωλά αλλά οι περισσότεροι είναι ενάντια στην προοπτική αυτή, δίχως ωστόσο αυτή να έχει αποκλειστεί

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ