ΑΕΚ

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τρεις

Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τρεις
Κατσουράνης INTIME SPORTS

Σύσκεψη κορυφής ανάμεσα σε Μελισσανίδη, Μπάγεβιτς, Δέλλα και Λυμπερόπουλο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τους Κατσουράνη, Κουρμπέλη και Παπαδόπουλο.

Αρκετά είναι τα θέματα που έχουν να συζητήσουν στην συνάντηση τους οι τέσσερις άνδρες, τα οποία έχουν να κάνουν τόσο με το μπάτζετ της ομάδας τη νέα σεζόν όσο και με τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Οι προτάσεις είναι πολλές, ωστόσο κάποιες από αυτές βρίσκονται αρκετά ψηλά στη λίστα των Κιτρινόμαυρων και θα πρέπει να αποφασιστεί αν τελικά θα προχωρήσουν σε επίσημες προτάσεις ή θα παγώσουν τις όποιες επαφές.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται στην ΑΕΚ, είναι οιΚώστας Κατσουράνης, Δημήτρης Παπαδόπουλος καιΔημήτρης Κουρμπέλης.

Όσον αφορά τον επιθετικό του Ατρόμητου,η περίπτωση του θεωρείται ιδανική για την Ένωση και απομένει η επαφή που θα ξαναφέρει τις δύο πλευρές κοντά με προοπτική συνεργασίας.

Σχετικά με τους άλλους δύο, οι περιπτώσεις τους είναι αλληλένδετες, καθώς αν αποκτηθεί ο ένας τότε δεν θα προχωρήσει του άλλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ