ΑΕΚ

Κομβικό παιχνίδι για την ΑΕΚ με τον Αστέρα

Κομβικό παιχνίδι για την ΑΕΚ με τον Αστέρα
Μπαρμπόζα Βάργκας Σιμόες ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συμπεράσματα θέλει να βγάλει ο Πογέτ από το σημερινό (7/3 – 19.30) ματς στην Τρίπολη όσον αφορά την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του.

Από την περασμένη Παρασκευή (4/3) μέχρι και χθες (6/3) όλοι στην ΑΕΚ και κυρίως ο Γκουστάβο Πογέτ, έκαναν τεράστια προσπάθεια να αφήσουν οριστικά πίσω τους όλα όσα έγιναν με το κύπελλο. Κυρίως ο στόχος είναι να ξεπεράσουν οι ποδοσφαιριστές το «μούδιασμα» από το γεγονός πως χάθηκε η προοπτική ενός τίτλου και να διοχετεύσουν κίνητρα και ενέργεια αποκλειστικά και μόνο στα ματς πρωταθλήματος.

Και στο σημερινό (7/3-19.30) παιχνίδι στην Τρίπολη, θα φανεί πόσο… απέδωσε η δουλειά που έγινε όλες τις προηγούμενες μέρες, προς την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο Πογέτ ξέρει πως δεν είναι εύκολη αυτή η διαχείριση. Επίσης είδε χθες (6/3) δυο ομάδες που ήταν άμεσα εμπλεκόμενες με την υπόθεση του κυπέλλου, τον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, να δείχνουν επηρεασμένοι απ’ όσα συνέβησαν. Ο ΠΑΟΚ περισσότερο και ο Ατρόμητος λιγότερο. Αλλά και οι δυο δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων στα παιχνίδια που είχαν για πρωτάθλημα, λίγες μέρες μετά απ’ όσα συνέβησαν στο κύπελλο.

Γι αυτό και ο Πογέτ ξέρει πως για την ΑΕΚ το σημερινό ματς, εκτός των άλλων, είναι και ένα τεστ χαρακτήρα. Και ο Ουρουγουανός θέλει να δει τους παίκτες του, να το περνούν με άριστα. Να μείνουν συγκεντρωμένοι και να βγάλουν αντίδραση τέτοια, που να αποδεικνύει πως πλέον όλο το βάρος θα το ρίξουν στα ματς του πρωταθλήματος. Άλλωστε ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει, είναι το πρωτάθλημα και μια νίκη σήμερα επί του Αστέρα, φέρνει την ΑΕΚ σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση, ως προς την βαθμολογία των πλέι οφ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ