ΑΕΚ

Καίει Μεχμέτι, ζητάει Φουρτάδο!

Καίει Μεχμέτι, ζητάει Φουρτάδο!

Δεν θέλει επιθετικό που δεν γνωρίζει ο Βαγγέλης Βλάχος αν δεν τον δοκιμάσει γι αυτό και διαφωνεί με την περίπτωση του Αγκόν Μεχμέτι προκρίνοντας εκείνη του φορ της Παναχαϊκής Εμίλιο Φουρτάδο.

Αποστολή στην Αγγλία: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στην επιθετική γραμμή της χρήζει άμεσης επίλυσης αλλά και σε αυτήν την περίπτωση προκύπτει ως εμπόδιο η γνωστή... κιτρινόμαυρη διγλωσσία.

Ενώ λοιπόν ο Βαγγέλης Βλάχος ζητεί επιτακτικά (και επιμένει καθημερινά σε αυτό) την απόκτηση του φορ της Παναχαϊκής Φουρτάδο (με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει καλή διάθεση προκειμένου να τον παραχωρήσει στην Ένωση), ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Βασίλης Τσιάρτας επιχειρεί να τον πείσει για την περίπτωση του Αγκόν Μεχμέτι...

"Εγώ για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν θα έρθει να δοκιμαστεί για να δω αν μου κάνει και σε ποια κατάσταση είναι, δεν παίρνω την ευθύνη. Αν το κάνουν άλλοι εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά ο κόσμος θα ξέρει ότι δεν το αποφάσισα εγώ. Δεν θέλω να χρεώσω ούτε ένα ευρώ την ΑΕΚ για έναν ποδοσφαιριστή που δεν γνωρίζω αν αξίζει", ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο τεχνικός της Ενωσης και έστειλε το μήνυμά του στην Αθήνα...

Η κάψα του για Φουρτάδο

Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους επιθυμεί την απόκτηση του Εμίλιο Φουρτάδο: "Είναι ένας επιθετικός που τον ξέρω, έχει τα στοιχεία που θέλουμε και θα βοηθήσει πολύ, ειδικά στον τρόπο με τον οποίο θα αγωνίζεται η ΑΕΚ. Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο Είδα σε dvd τον Μεχμέτι, είναι καλός παίκτης αλλά έχει να παίξει ενάμιση χρόνο. Επιπλέον δεν είναι φορ περιοχής, τον είδα να αγωνίζεται είτε ως δεύτερος επιθετικός είτε στα άκρα, είναι κάτι διαφορετικό", ανέφερε σχετικά ο προπονητής της ΑΕΚ μετά το τέλος της 45λεπτης αναμέτρησης με τη Νοτς Κάουντι.

Δεν βλέπει φως...

Ο 50χρονος τεχνικός δεν έκρυψε επίσης τον προβληματισμό του για τη μεγάλη στασιμότητα που παρατηρείται στα μεταγραφικά: "Περιμένω παίκτες αλλά στο τέλος μου φαίνεται δεν θα γίνει τίποτα. Ζήτησα τον Κουτρουμπή από την Καλλιθέα, τον Φουρτάδο, ακόμα έναν στόπερ και δύο αμυντικά χαφ, ψηλά παιδιά, δυνατά που να ξέρουν και ποδόσφαιρο. Κουράστηκα να ζητάω, εγώ δεν θα γίνω γραφικός. Συνεχίζω με αυτούς που έχω, αναγνωρίζω ότι στην Αθήνα κάνουν ότι μπορούν, αλλά είναι πραγματικά κρίμα για την ΑΕΚ. Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει γι αυτή την ομάδα".

Η σπόντα για Σίσιτς...

Μάλιστα δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να σχολιάσει και την περίπτωση του Μίρνες Σίσιτς ο οποίος φέρεται ότι είχε συμφωνήσει με τον Τσιάρτα να συνεχίσει στην ΑΕΚ: "Δεν ζήτησα εγώ ακραίους, μίλησα για συγκεκριμένα πράγματα", δήλωσε σχετικά.

Διαβάστε επίσης για το φιλικό της ΑΕΚ με την Νοτς Κάουντι που δεν ολοκληρώθηκε

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ