ΑΕΚ

Βλάχος: "Είμαστε ΑΕΚ, όποιος κι αν παίξει"

Βλάχος: "Είμαστε ΑΕΚ, όποιος κι αν παίξει"
Βλάχος INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Βλάχος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια με την Νοτς Κάουντι, ενώ άφησε αιχμές κατά ποδοσφαιριστή του.

Το φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Νοτς Κάουντι δεν κράτησε παραπάνω από 45 λεπτά, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που επικρατούσε μετά το 20ο λεπτό.

Έτσι ο διαιτητής της αναμέτρησης, σε συνεννόηση με τις δυο ομάδες, διέκοψε οριστικά το ματς υπό το φόβο κάποιου τραυματισμού.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος, μίλησε στην NOVA μετά το τέλος του αγώνα και τόνισε:

"Σήμερα δεν είχαμε στόπερ. Έπαιξε αναγκαστικά εκεί ο Αγκιριμπά, που δεν το κρύβω είναι για να φύγει το παιδί. Αλλά υπάρχει κάτι με το συμβόλαιο του και δεν μπορεί ακόμη να φύγει. Ο Τσαμουρλίδης έπαιξε εκεί επίσης αναγκαστικά. Με ενδιαφέρει πολύ όταν πρέπει να παίξεις ποδόσφαιρο, πρέπει να δεις πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για την ομάδα. Μιλάω για τον Τσαμουρλίδη, που αν και είναι αριστερό μπακ δεν ήταν αυτός που έπρεπε.

Δυσάρεστο επίσης είναι που μπορεί να χάσουμε τον Γκερέιρο. Έχει πρόβλημα με τον έξω μηνίσκο. Αν τον χάσουμε και αυτόν, γίνεται ακόμη πιο νεανική. ΑΕΚ είμαστε όμως, όποιος και αν παίζει. Είστε η μόνη ελπίδα του ΑΕΚτζή, το είπα πάλι σήμερα στα παιδιά".

Για το παιχνίδι, τόνισε: "Η κυκλοφορία της μπάλας σήμερα δεν ήταν άσχημη, φτάσαμε 3-4 φορές μπροστά στον αντίπαλο. Αν ήμασταν πιο ήρεμοι, ίσως ήταν καλύτερα. Ο Γροντής είναι η ευχάριστη έκπληξη, όπως και ο Κουρέλλας. Ο Παυλής είναι ευχάριστη έκπληξη, αν και με παραπάνω κιλά, ο Καλογερής είναι επίσης καλός.

Ο Κοντοές μαθαίνω πάει καλά στην αποθεραπεία του, αλλά ήταν λάθος του που δεν το έφτιαξε το καλοκαίρι που καθόταν. Βλέπω να μην γίνεται τίποτα από αυτά που ζητάω για μεταγραφές. Δεν θέλω θα γίνω γραφικός. Μένω με αυτά τα παιδιά, αν έρθουν μεταγραφές ας έρθουν. Ήξερα που ερχόμουν, αν και όχι σε τέτοιο βαθμό".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ