ΑΕΚ

Νοτς Κάουντι - ΑΕΚ 1-0 (45' διεκόπη)

Νοτς Κάουντι - ΑΕΚ 1-0 (45' διεκόπη)
Παυλής, Νοτς Κάουντι INTIME SPORTS

Με μόνο ένα ημίχρονο να διεξάγεται στον αγωνιστικό χώρο του Μίντοου Λέιν, λόγω της καταρρακτώδης βροχής που ξεκίνησε από το 39ο λεπτό, η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 με το δεύτερο ημίχρονο να μην διεξάγεται μετά από απόφαση και των δύο ομάδων. Γεμάτη απουσίες και κούραση η Ένωση.

Αποστολή: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Ένα ημίχρονο μπάλα παίχτηκε από τις δύο ομάδες στο Νότιγχαμ με την Νοτς Κάουντι να προηγείται στο ημίχρονο με 1-0. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε τελικά λόγω του άσχημου αγωνιστικού χώρου από την ξαφνική νεροποντή προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν καθώς ο Βαγγέλης Βλάχος είχε πρόβλημα με την άμυνα (δεν είχε αμυντικούς στην αποστολή) ενώ οι περισσότεροι παίκτες έδειξαν κουρασμένοι από τις προπονήσεις του Τσέστερ. Είδηση βγήκε στο τέλος του ματς, καθώς ο τεχνικός της ομάδας έκανε γνωστό πως ο Αγκιριμπά αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα.

Γήπεδο: Μίντοου Λέιν

Νοτς Κάουντι: Μπιαλκόφσκι, Μπίσοπ, Σμιθ, Λίκοκ, Λιντλ, Τζατζ, Χιουζ, Άρκουϊν, Λαμπαντίε, Μπουκάουντ και Γουΐλιαμς.

AEK: Αραμπατζής, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Αγκιρίμπα, Λαγός, Ρίκκα, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο (Κοτσαρίδης 38'), Παυλής, Σταματής.

Σκόρερ: Τζαζ 18' (1-0)

Τα αρχικά πλάνα του Βλάχου

Η ΑΕΚ κατέβηκε με σύστημα 4-3-3 και διάταξη στον αγωνιστικό χώρο, 4-2-1-3 με τους Αραμπατζή στο τέρμα, Τσαμουρλίδη - Αγκιρίμπα στα στόπερ, Λαγός αριστερό μπακ, Αρκούδα δεξί μπακ, Γροντής - Ρίκκα αμυντικά χαφ, Γκερέιρο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο, Παυλής αριστερά, Φούντας δεξιά και Σταματής σέντερ φορ.

Πρώτο ημίχρονο στις Καρακάξες

Με την έναρξη του αγώνα η γηπεδούχος Νοτς Κάουντι ξεκίνησε με πίεση σε όλο το γήπεδο και μόλις στο 6' ο Μπίσοπ βγήκε τετ α τετ μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας, πλάσαρε αλλά ο Αραμπατζής έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, αλλά είχε πολλές λάθος πάσες με αποτέλεσμα να κλέβουν την μπάλα οι αντίπαλοι. Στο 15' ο Μπίσοπ εκτελεί φάουλ από πλάγια θέση, από τα δεξιά. Η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια αμυνόμενου, ο Αραμπατζής δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Καρακαξές ότι δεν κατάφεραν στις δύο προηγούμενες φάσεις, το έκανε στο 18' με τον Τζαζ, όταν ο τελευταίος εκμεταλλεύτηκε λάθος συνεννόηση της άμυνας και από κόντρα βρέθηκε τετ α τετ πλασάροντας εύστοχα και γράφοντας το 1-0.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήρθε στο 20ο λεπτό, όταν ο Φούντας από το πουθενά δημιούργησε φάση κυνηγώντας αντίπαλο και μπάλα, έκλεψε και έκανε το σουτ με τον Μπιαλκόφσκι να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.

Από εκείνο το σημείο και μετά η άμυνα της Ένωσης κατάφερε να κρατήσει μακριά τους αντιπάλους της και από το 35' και μετά υπήρξε κατοχή από τους παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου, χωρίς όμως να δημιουργήσουν σοβαρό κίνδυνο. Μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, πέραν του καιρού που άρχισε να ρίχνει καρέκλες από το 39' και μετά.

Λόγω βροχής τέλος του αγώνα

Ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού βγήκε και έκανε δοκιμή στον αγωνιστικό χώρο, έδωσε 15 λεπτά αναβολή μήπως αλλάξει κάτι, καθώς σε κάποια σημεία του αγώνα υπήρχε λίμνη από το νερό. Τελικά δεν άλλαξε κάτι και αποφασίστηκε και από τις δύο ομάδες να μην διεξαχθεί ο αγώνας.

Ποιοι ξεχώρισαν...

Αν κάποιος ξεχώρισε στα πρώτα 45 λεπτά αυτοί ήταν δύο ποδοσφαιριστές. Ο Φούντας στην δεξιά πτέρυγα της ομάδας και ο Γιάννης Αραμπατζής κάτω από τα δοκάρια.

* Κοντά στην ομάδα και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χρήστος Κωστής

* Στο 39ο λεπτό ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς

* Η Original 21 London Club και πάλι στη θέση της στο γήπεδο με 30 άτομα, δεν σταμάτησε λεπτό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ