ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αλλάζει εικόνα στην Αθήνα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήδη από τις προπονήσεις που θα αρχίσει, στην Αθήνα πλέον, η ΑΕΚ θα εμφανιστεί αλλαγμένη σε σχέση με την προετοιμασία στο Κίελτσε, καθώς θα ενσωματωθούν άμεσα οι προσθήκες στο ρόστερ.

Πριν καν αρχίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης την δουλειά στην προετοιμασία, είχε δηλώσει πως θα ήθελε "έναν εξτρέμ και έναν επιθετικό" στο Κίελτσε. Στην πορεία προέκυψε και η επείγουσα ανάγκη για χαφ. Ωστόσο η αποστολή της ΑΕΚ πήγε στην Πολωνία, δούλεψε και επέστρεψε, χωρίς τελικά ο Ουζουνίδης να έχει ούτε τον εξτρέμ, ούτε τον επιθετικό, αλλά ούτε και τον χαφ. Ωστόσο στην απολογιστική της δουλειάς στο Κίελτσε συνέντευξη, ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε πως δεν ανησυχεί για τις μεταγραφές και φαίνεται πως είχε τους λόγους του.

Εκείνο που φαίνεται είναι πως μέσα στις επόμενες ώρες, η ΑΕΚ θα έχει και τον Μπογέ και τον Αλέφ. Μάλιστα γίνονται προσπάθειες προκειμένου και οι δυο ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν άμεσα στην Αθήνα, για να ενσωματωθούν στη δουλειά της ομάδας. Κι έτσι να προστεθούν στο αγωνιστικό παζλ της ΑΕΚ το κομμάτι του επιθετικού και τον χαφ. Ή αν τελικά ο Μπογέ "κουμπώσει" καλύτερα και περισσότερο στα άκρα της επίσης, κάτι που είναι και το πιθανότερο με βάση και την εικόνα που έχει ο Ουζουνίδης, θα έχει τον εξτρέμ. Κάτι που σημαίνει πως ήδη από την στιγμή που θα ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις (στα Σπάτα πλέον) και όταν θα προστεθούν οι δυο παίκτες, θα αλλάξουν και τα δεδομένα των επιλογών και της δουλειάς του τεχνικού της ΑΕΚ.

Βεβαίως ακόμα κι αν όλα κυλήσουν ρολόι με τις υποθέσεις του Μπογέ και του Αλέφ και οι δυο ποδοσφαιριστές ενσωματωθούν άμεσα στην ομάδα, η μεταγραφική δουλειά της ΑΕΚ δεν θα έχει τελειώσει. Ήδη από την στιγμή που, όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, άνοιξε και πάλι η υπόθεση Πόνσε, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρξει άμεσα μια ακόμα κίνηση για την επίθεση, την οποία πλέον εν πολλοίς κρίνει ο Μπογέ και το πιθανότερο είναι για φορ, ενώ ανοικτό είναι το θέμα μιας ακόμα προσθήκης και στα χαφ. Κάτι που ήταν στο τραπέζι, ακόμα και πριν καν προκύψει ο Αλέφ. Με την περίπτωση του Λουντ να υπάρχει πάντα στο μπλοκάκι της ΑΕΚ.

Πάντως οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης που επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου (15/7) από την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έχουν πάρει από τον Ουζουνίδη διήμερο ρεπό. Μάλιστα ο Τσιγκρίνσκι και ο Λιβάγια έφυγαν κατευθείαν από την Βαρσοβία για την Βαρκελώνη και το Σπλιτ αντίστοιχα. Χωρίς να επιστρέψουν καν στην Ελλάδα με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ άλλοι έφυγαν με πτήσης από το "Ελ. Βενιζέλος", αμέσως μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο της αποστολής της ΑΕΚ από την Πολωνία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι λόγοι που η ΑΕΚ κατέληξε στον Μπογέ
"Άνοιγμα" Ρόμα σε ΑΕΚ για Πόνσε
Έκλεισε Αλέφ η ΑΕΚ
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ