ΑΕΚ

Έκλεισε Αλέφ η ΑΕΚ

Brazil's Alef reacts after his team's 3-0 win over North Korea during their U20 soccer World Cup match in Christchurch, New Zealand, Sunday, June 7, 2015. (AP Photo/Ross Setford)
Brazil's Alef reacts after his team's 3-0 win over North Korea during their U20 soccer World Cup match in Christchurch, New Zealand, Sunday, June 7, 2015. (AP Photo/Ross Setford) AP

Παράλληλα με τον Λούκας Μπογιέ, η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά και στο δανεισμό του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου της Μπράγκα, Αλέφ. (VIDEOS)

Ο Αλέφ ντος Σάντος Σαλντάνια ή απλά... Αλέφ προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ. Η Ένωση βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου μέσου με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα (υπάρχει οψιόν αγοράς του από τους "μινιότος").

Ο Αλέφ γεννήθηκε στη Νόβα Οντέζα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πόντε Πρέτα. Το 2014 ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στη Γαλλία και τη Μασσαλία συγκεκριμένα, για να φορέσει τη φανέλα της Μαρσέιγ Β'. Την επόμενη χρονιά (2015) τον απέκτησε η Μπράγκα.

Δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Ουμ Σαλάλ (Κατάρ) και Απόλλωνα Λεμεσού (Κύπρος). Με τον Απόλλωνα την περασμένη σεζόν είχε 1 γκολ σε 27 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε 8 φορές στο Europa League και 6 στο Κύπελλο της Κύπρου.

Photo credits: AP Photo/Ross Setford

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ