ΑΕΚ

Φλέτσερ, Ζοζούλια και Τσαβαρία στο προσκήνιο

Φλέτσερ, Ζοζούλια και Τσαβαρία στο προσκήνιο

Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν τις μεταγραφικές εκκρεμότητες στην επίθεση. Σε διπλό ταμπλό παίζει η Ένωση, κινείται για φορ και εξτρέμ. Οι Φλέτσερ, Ζοζούλια και Τσαβαρία στο προσκήνιο (VIDEOS).

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε χθες (29/6) στο Κίελτσε με μια μεταγραφή (Μπακασέτας) να έχει μπει στο αεροπλάνο την τελευταία στιγμή. Όμως οι μεταγραφικές εκκρεμότητες παραμένουν και στην ΑΕΚ θα "τρέξουν" για να τις κλείσουν, καθώς ο χρόνος πιέζει όλο και περισσότερο. Ο Κετσπάγια θα ήθελε να δει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Κίελτσε, να κλείνουν τα κενά και του φορ και του εξτρέμ αλλά και του αριστερού μπακ. Και στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν δώσει το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση.

Για την θέση του φορ, στην Ένωση δείχνουν πως δεν έχουν σκοπό να εγκαταλείψουν εύκολα την περίπτωση του Στίβεν Φλέτσερ. Έστω και αν παραμένει το χάσμα στο οικονομικό, έστω και αν όσο περνούν οι μέρες, μπαίνουν και άλλες ομάδες στον… χορό για τον Σκωτσέζο φορ. Στην ΑΕΚ θα επιχειρήσουν να γεφυρώσουν το οικονομικό και θα χρησιμοποιήσουν και ως "όπλο" την δυνατότητα να ανέβει η πρόταση, μέσω μπόνους συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Κάτι που έχει την σημασία του, όσο δεν κάνει κίνηση για τον Φλέτσερ η Σέλτικ και όσο το ενδιαφέρον για τον παίκτη έρχεται από ομάδες της Championship, που δεν έχουν συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πάντως, στην ΑΕΚ ξέρουν πως είναι δύσκολη η περίπτωση του Σκωτσέζου, γι αυτό και εξετάζουν και άλλους σέντερ φορ. Όπως διαβάσατε στο Sport24.gr, προτάθηκε ο Ρομάν Ζοζούλια, που έχει γέφυρες με την ΑΕΚ λόγω κοινού μάνατζερ με τον Τσιγκρίνσκι. Ο διεθνής Ουκρανός φορ της Ντίπρο, δεν έχει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Φλέτσερ, αλλά είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ειδικά αν δεν χρειαστεί να κουβαλά την τιμωρία που του επιβλήθηκε λόγω επεισοδίου με διαιτητή μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου.

Εκτός από την θέση του φορ, η ΑΕΚ ψάχνει και για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης. Και έφτασε μέχρι και την περίπτωση του Πάμπλο Τσαβαρία. Πρόκειται για έναν 28χρονο Αργεντινό εξτρέμ, που μετά από τρεις εξαιρετικές σεζόν στην Β’ Γαλλίας με 92 ματς και 21 γκολ με τα χρώματα της Λανς, έμεινε ελεύθερος. Είναι γρήγορος και πατάει περιοχή, ενώ αγωνίζεται και στα δυο άκρα της επίθεσης. Είναι περίπτωση, που ταιριάζει στο αγωνιστικό μοντέλο της ΑΕΚ, γι αυτό και εξετάζεται σοβαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η ΑΕΚ στο Κίελτσε
Ο νόμος του Κετσπάγια
Ντεμπούτο με... χειροκρότημα για Μπακασέτα
Οι αρχηγοί, οι κολλητοί και ο... μοναχός
Παρακολουθεί Ζοζούλια η ΑΕΚ
Το γήπεδο της... δουλειάς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ