ΑΕΚ

Το γήπεδο της... δουλειάς

Το γήπεδο της... δουλειάς

Η αποστολή της ΑΕΚ φτάνει σε λίγο στην Πολωνία και το Sport24.gr σάς παρουσιάζει το γήπεδο που θα γίνονται οι προπονήσεις (VIDEO, PHOTOS).

Από νωρίς σήμερα (29/6) σήμερα το πρωί, η αποστολή της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει το ταξίδι της για την Πολωνία. Και πρόκειται για ένα μακρύ ταξίδι.

Η ομάδα "προσγειώθηκε" λίγα λεπτά μετά τις 11.00 ώρα Ελλάδας (10.00) ώρα Πολωνίας στη Βαρσοβία και μεταβαίνει οδικώς στο Κίελτσε. Μια απόσταση την οποία το πούλμαν θα χρειαστεί για να καλύψει περίπου τρεις ώρες. Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα μετά προβλέπει γεύμα, ξεκούραση και την πρώτη προπόνηση το απόγευμα.

Ωστόσο, το Sport24.gr επισκέφτηκε το γήπεδο που θα δουλέψει η ΑΕΚ πριν μπουν οι παίκτες της ομάδας. Είναι το ένα από δυο διαθέσιμα που υπάρχουν και το πιο κοντινό στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Το γήπεδο της... δουλειάς

Απέχει μόλις πέντε λεπτά περπάτημα μέσα από δάσος. Είναι ένα κανονικό γήπεδο και όχι προπονητικό. Άλλωστε το χρησιμοποιούσε ως έδρα η Κορόνα Κίελτσε, πριν φτιάξει ένα υπερσύγχρονο περίπου δυο χιλιόμετρα μακριά.

Ονομάζεται "Πιλκάρσκι" και ήδη από το πρωί σήμερα υπάρχουν εργάτες που κάνουν τις τελευταίες εργασίες συντήρησης, προκειμένου να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει η ΑΕΚ. Πάντως ο αγωνιστικός χώρος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση.

Ως επιλογή για κάποιες προπονήσεις, η ΑΕΚ έχει και ένα ακόμα γήπεδο, το οποίο απέχει περίπου τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο της ομάδας. Αλλά λόγω της απόστασης, είναι άγνωστο πόσες και ποιες φορές θα το χρησιμοποιήσει.

Το γήπεδο της... δουλειάς
Το γήπεδο της... δουλειάς
Το γήπεδο της... δουλειάς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ