ΑΕΚ

Παρακολουθεί Ζοζούλια η ΑΕΚ

Παρακολουθεί Ζοζούλια η ΑΕΚ
Ζοζούλια ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η περίπτωση του Ρομάν Ζοζούλια δεν έχει "καεί" για τον ΠΑΟΚ, όμως σύμφωνα με πληροφορίες το όνομά του έχει "πέσει" στο "τραπέζι" και για την ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Το Sport24.gr αποκάλυψε προ ημερών ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ρομάν Ζοζούλια. Ο Ουκρανός επιθετικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά και η περίπτωσή του θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν έχει "ναυαγήσει" η υπόθεση και το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν νεότερα.

Εκτός από τον ΠΑΟΚ, όμως, ο 26χρονος διεθνής στράικερ προτάθηκε πριν από λίγες ημέρες και στην ΑΕΚ, η οποία παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις. Ως γνωστόν η Ένωση ψάχνει επιθετικό και μία από τις επιλογές που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του φορ της Ντνίπρο, η οποία λόγω τεράστιων οικονομικών προβλημάτων και οφειλών, χάνει τον έναν μετά τον άλλο τους καλύτερους παίκτες της.

Οι ιδιοκτήτες των δύο Δικεφάλων, Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης, βέβαια, ουδέποτε μέχρι σήμερα "μονομάχησαν" για την υπογραφή κάποιου ποδοσφαιριστή, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε για τη στάση της Ενωσης στο θέμα.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, πρόβλημα για τη μεταγραφή του Ζοζούλια δεν αποτελεί η τιιμωρία που τού είχε επιβλήθεί από την Π.Ο. της Ουκρανίας. Αφορά μόνο το πρωτάθλημα της Ουκρανίας και ο ίδιος, μάλιστα, έχει τη διαβεβαίωση από την ομοσπονδία της χώρας του πως ακόμα και για το ουκρανικό πρωτάθλημα θα "σβηστεί".

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ έχει αποκτήσει αυτή τη μεταγραφική περίοδο τρεις ποδοσφαιριστές, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Ουκρανός στόπερ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ