ΑΕΚ

Φευγάτος ο Μανόλο;

Φευγάτος ο Μανόλο;

Ισπανικές «καμπάνες» χτυπούν για τον Μανόλο Χιμένεθ; Το Sport24.gr μίλησε με τον πρόεδρο της Χετάφε, Άνχελ Τόρες και σας μεταφέρει το ενδιαφέρον των Μαδριλένων για τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Χετάφε θέλει τον Μανόλο Χιμένεθ ως διάδοχο του Μίτσελ στον πάγκο της Χετάφε.

Το Sport24.gr μίλησε τηλεφωνικά με τον Άνχελ Τόρες και σας μεταφέρει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σχετικά με τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της Χετάφε, Άνχελ Τόρες, ανακοίνωσε στον Μίτσελ ότι σταματάει η συνεργασία τους και πως δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Λίγες ώρες αργότερα, ο Τόρες έδειξε τις προθέσεις του σχετικά με τον διάδοχο του Μίτσελ μιλώντας σε αθλητική εκπομπή του ισπανικού ραδιοσταθμού COPE.

Αφού έπλεξε το εγκώμιο του απελθόντος τεχνικού και ανέλαβε προσωπικά όλη την ευθύνη για την φετινή κακή πορεία της ομάδας, αποκάλυψε ότι έχει αναθέσει στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Τόνι Μουνιόθ, να βρει καινούργιο προπονητή μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Ο Τόρες δήλωσε ότι στον νέο τεχνικό θα γίνει πρόταση για κλειστό συμβόλαιο τριών χρόνων, ώστε να μπορέσει να εργαστεί απερίσπαστος πάνω στο καινούργιο πλάνο της ομάδας. Δεσμεύτηκε ότι σε αντίθεση με την πολιτική του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, θα ανανεώσει όλα τα συμβόλαια που λήγουν φέτος και του χρόνου, δίνοντας έτσι την ευκαιρία για τη δημιουργία ενός βασικού κορμού που θα δώσει σταθερότητα και συνέχεια στην ομάδα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Χετάφε ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με κάποιον υποψήφιο, όμως μίλησε για διερευνητικές επαφές οι οποίες έχουν γίνει κυρίως μέσω μάνατζερ που έχουν προτείνει στον ίδιο πελάτες τους. Και εκεί προέκυψε το όνομα του Χιμένεθ.

« Μιλήσα με τον Μανόλο το Σαββατοκύριακο. Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω ελεύθερο προπονητή και ο Χιμένεθ παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα, θα είναι σύντομα ελεύθερος, επειδή θέλει να αφήσει την ομάδα του εκεί και να επιστρέψει στην Ισπανία», ήταν τα λόγια του Τόρες, ο οποίος αναφέρθηκε και στα κρούσματα βίας στο ελληνικό πρωτάθλημα: « Ο Μανόλο έχει κουραστεί από τόσες φωτοβολίδες», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Άνχελ Τόρες και του ζήτησε να σχολιάσει τα λεγόμενά του στην εκπομπή της COPE. « Δεν έψαξα εγώ τον Χιμένεθ. Διάφοροι εκπρόσωποι και μάνατζερ έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου από το πρωί προτείνοντας προπονητές. Κάπως έτσι έγινε και με τον Μανόλο, μου τον πρότειναν. Και από τη στιγμή που μου γίνονται προτάσεις, εγώ θα τις εξετάσω όλες», ήταν η τοποθέτηση του προέδρου της Χετάφε. Όταν του αναφέραμε ότι στην εκπομπή της COPE ο Χιμένεθ ήταν η μόνη συγκεκριμένη αναφορά που έκανε, δεν δέχτηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, όταν μετά την επιμονή του γνωστού Ισπανού αθλητικογράφου Τομάς Γουάς, για το αν τελικά ο Χιμένεθ είναι ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος για την Χετάφε, ο Τόρες κράτησε ερμητικά κλειστό το στόμα του.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Χετάφε και ο πρόεδρός της ήθελαν τον Χιμένεθ και πριν δυο χρόνια, όταν είχε φύγει από τη Σεβίγια, αφού εκτιμούν απεριόριστα το προφίλ και τις ικανότητές του. Ποιες θα είναι οι εξελίξεις στο θέμα, θα το ξέρουμε μέχρι την επόμενη Δευτέρα, αφού αυτή είναι η προθεσμία που έχει δώσει ο Άνχελ Τόρες για την εξεύρεση νέου προπονητή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ