ΑΕΚ

Δυνατοί ρυθμοί πριν το ρεπό

Δυνατοί ρυθμοί πριν το ρεπό
INTIME SPORTS

Για περίπου δύο ώρες προπόνησε την Τρίτη ο Τραϊανός Δέλλας τους παίκτες του. Στο πρόγραμμα υπήρχαν ασκήσεις με τους Κέζο και Μπουρουτζίκα, καθώς και δουλειά με τους επιθετικούς για το τελείωμα των φάσεων.

Η πρωινή προπόνηση της Ένωσης ξεκίνησε μα ασκήσεις πάνω στην ταχυδύναμη, με τον Κέζο και εν συνεχεία τον Μπουρουτζίκα να ταλαιπωρούν τους Κιτρινόμαυρους. Ωστόσο στη συνέχεια στο πρόγραμμα μπήκαν και οι ασκήσεις με την μπάλα.

Ο Δέλλας χώρισε για ακόμα μια φορά την ομάδα σε δύο γκρουπ. Οι αμυντικοί δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις με τον Βασίλη Μπορμπόκη, ενώ ο Δέλλας έριξε την προσοχή του στους επιθετικούς.

" Πρέπει να βελτιώσουμε την τελική μας πάσα. Αυτό λείπει από το παιχνίδι μας. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει, δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια στο παιχνίδι μας. Αυτοσχεδιάστε και βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει.

Δεν θέλω να μπλοκάρει το μυαλό σας. Καν’ τε και το δύσκολο στο παιχνίδι σας, γιατί από εκεί μπορεί να βγει κάποιο εύκολο γκολ", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δέλλα στους επιθετικούς της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κιτρινόμαυροι το απόγευμα έχουν ακόμα ένα ρεπό, με τον Δέλλα να θέλει να τους δώσει ανάσες ενόψει του αυριανού (21/8) φιλικού με την Καλαμαριά.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ