ΑΕΚ

Απειλή 3ετή αποκλεισμού για ΑΕΚ και δεν ιδρώνει κανείς

Απειλή 3ετή αποκλεισμού για ΑΕΚ και δεν ιδρώνει κανείς
Παππάς, Αδαμίδης INTIME SPORTS

Η αντίστροφη μέτρηση για την ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και στις 16 του μήνα καλείται να πείσει την UEFA ότι βρίσκεται σε τροχιά εξυγίανσης και να μην την τιμωρήσει. Όλα αυτά με 21 εκ. τρύπα!

Από τον Ντέμη Νικολαΐδη ενημερωθήκαμε για την πρόταση που κατέθεσε ο ίδιος και την εξετάζουν οι μέτοχοι της ΠΑΕ με κρίσιμη ημερομηνία τον Μάρτιο. Το βράδυ της ίδιας μέρας όμως, ήρθε η "σφαλιάρα" από την UEFA που ενημέρωνε την ΠΑΕ πως θα περάσει από επιτροπή στις 16 του μήνα.

Από το βράδυ της Δευτέρας που έγινε γνωστή η είδηση, πέρασε μια μέρα και διανύουμε την 2η με δηλώσεις του Παππά ότι "θα δώ τα νούμερα με τον λογιστή μου", ότι "θα πληρώσω ότι μου αναλογεί", αλλά από πράξεις τίποτα. Λες και ο ορκωτός λογιστής της ΠΑΕ είναι του Κίτσου και τα στοιχεία είναι του Αετού Σκύδρας.

SOS για την ΑΕΚ

Η αντίδραση των μετόχων στα όσα περνάει η ΑΕΚ είναι νωχελική όσο δεν πάει, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ΠΑΕ και ο νέος Δημητρέλος να σκέφτεται και πλάνο που θα παρουσιάσει στην επιτροπή χωρίς να έχουν μπει στα ταμεία τα 7 εκ από τους μετόχους και τα 3 από τους δανειστές του Ντέμη.

Μιλάμε για κίνηση αυτοκτονίας, που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ξεγελάσει η ΑΕΚ την επιτροπή της UEFA, με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές να αγγίζουν τα 21 εκ. όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Goal. Μιλάμε για ένα ποσό που δεν πρόκειται να δεχτούν οι ξένοι και το μόνο που θα βοηθούσε την ΑΕΚ, είναι αυτές οι οφειλές να πέσουν κάτω από το μισό.

Πως θα γίνει αυτό; Με τα 7 εκ τις πρότασης Ντέμη συν την εξόφληση του Ομολογιακού. Δηλαδή μιλάμε για ένα ποσό των 4 εκ. από τους μετόχους συν ακόμα 1,5 με 2 για την Morgan Stanley που βρίσκεται μέσα στα 21 εκ οφειλές. Με συνολικό ποσό 6 εκ από τους μετόχους η ΑΕΚ θα καταφέρει να δείξει στην UEFA πως τα 14 εκ. αποτελούν παρελθόν.

Αυτό θα γίνει γιατί η επιτροπή βλέπει το δάνειο της MS ως 9 εκ. και όχι ως 1,5-2 που ενδεχομένως να χρειαστούν οι μέτοχοι για να το αγοράσουν. 6 εκ λοιπόν είναι το ποσό που πρέπει να μπει από τις τσέπες των μετόχων προκειμένου η ΑΕΚ να αποφύγει τον γκρεμό.

"Μαγεία" Αδαμίδη με ψευδή στοιχεία;

Σε όλα τα παραπάνω έρχεται να προστεθεί η απειλή του εισαγγελέα του αρμόδιου οργάνου της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, ο οποίος έχει εισηγηθεί τριετή αποκλεισμό της ΑΕΚ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Η στάση της UEFA προκύπτει μετά από στοιχεία που φέρεται να έδωσε η διοίκηση στην επιτροπή τον Απρίλιο του 2011 τα οποία ήταν ψευδή! Η επιτροπή έστειλε προειδοποιήσεις και καλούσε την διοίκηση Αδαμίδη για εξηγήσεις αλλά δεν έγινε τίποτα. Την συγκεκριμένη πληροφορία αποκάλυψε το aek365.gr.

Αν όλα τα παραπάνω βγούνε αληθινά, τότε η πρώην (πλέον) διοίκηση Αδαμίδη τοποθετημένη από τους μεγαλομετόχους Παππά και Νοτιά, οδηγούν την ΑΕΚ στον αφανισμό καθώς με πιθανή τιμωρία από την UEFA, η Ένωση θα αντιμετωπίσει προβλήματα και στις εγχώριες διοργανώσεις. Και ακόμα εξετάζουν τα στοιχεία με τους λογιστές τους από τον... Ορκωτό λογιστή τους.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ