ΑΕΚ

Αποφασίζει την Τρίτη ο Παππάς

Αποφασίζει την Τρίτη ο Παππάς
Παππάς INTIME SPORTS

Ο Πέτρος Παππάς μίλησε για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ που βγήκαν στο φως, την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη και τις επαφές με τους μετόχους. Σημαντική η σημερινή μέρα (Τρίτη, 7/2), δήλωσε ο ίδιος.

Τα έξτρα στοιχεία που προκύπτουν από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, περιμένει από τον λογιστή του ο Πέτρος Παππάς, ο οποίος μιλώντας στην "Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων", δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα βγήκαν την Δευτέρα στην επιφάνεια και έκαναν λόγο για μικρότερες ζημίες στην τετραετία του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο μέτοχος της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, μίλησε επίσης για την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη για τη σωτηρία της ομάδας, ενώ όπως είπε την Τρίτη θα πάρει τις αποφάσεις του.

Αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας: "Δεν ξέρω γι' αυτά τα στοιχεία. Για μένα δεν ισχύουν, από τη στιγμή που ο έλεγχος συνεχίζεται ακόμη. Την Δευτέρα ο λογιστής μου, είχε πολύωρες επαφές με τον ορκωτό λογιστή και του ζήτησε έξτρα στοιχεία, τα οποία θα πάρει την Τρίτη.

Τότε θα ενημερωθώ επίσημα και θα μπορώ να πω περισσότερα για το θέμα. Δεν μπορώ, λοιπόν, να εκφέρω γνώμη για τα οικονομικά στοιχεία. Όσο για τις επαφές, αυτές συνεχίζονται ακόμη. Είμαστε σε διαρκή επαφή"

Για την πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη: "Την πρόταση τη λέει ο Ντέμης. Να δούμε όμως, τι λένε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη όσο συνεχίζονται οι επαφές και τα οικονομικά στοιχεία εξετάζονται. Την Τρίτη που θα ενημερωθώ, θα μπορώ να πω περισσότερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ