VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πού θα δείτε τον πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο

VOLLEY LEAGUE  2023-2024 / 3  /  -  (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2023-2024 / 3 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" (27/04, 19:30) για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League Γυναικών που θα κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η σειρά των φετινών τελικών στη Volley League Γυναικών μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει χαρίσει μέχρι στιγμής πλούσιο θέαμα και τρομερό σασπένς στους φίλους του αθλήματος, καθώς μετά από τέσσερα ματς έχουμε απόλυτη ισορροπία.

Οι ερυθρόλευκες επιβλήθηκαν στους δύο πρώτους τελικούς και με το 2-0 στις νίκες απέκτησαν αβαντάζ για τον τίτλο όμως οι πράσινες απάντησαν αναλόγως, επικρατώντας στα δύο επόμενα ματς, για να φτάσουμε έτσι στον πέμπτο τελικό που θα κρίνει το ποια εκ των δύο ομάδων θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Αυτός θα διεξαχθεί το απόγευμα του Σαββάτου (27/04, 19:30) στην έδρα του Ολυμπιακού, το κλειστό "Μελίνα Μερκούρη" στον Ρέντη, και το φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από το OSFP TV στο Youtube.

"Παλεύουμε όλη τη σεζόν για να έχουμε αυτό το πλεονέκτημα, να παίξουμε τον τίτλο μπροστά στους οπαδούς μας στο αθλητικό μας σπίτι. Μέχρι τώρα, κάθε ματς της σειράς ήταν διαφορετικό, σε απόδοση και αποτέλεσμα. Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον Παναθηναϊκό.

Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση των παικτριών και την απόδοση των ομάδων. Η διάθεση και το ομαδικό πνεύμα θα κάνουν τα υπόλοιπα. Περιμένουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους μας του Ολυμπιακού", τόνισε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λορέντσο Μιτσέλι, ενώ εκείνος του Παναθηναϊκού, Ντράγκαν Νέσιτς, υπογράμμισε:

"Έχουμε μπροστά μας την κορυφαία μάχη της χρονιάς το Σάββατο. Πάμε να τα παίξουμε όλα για όλα πλέον. Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με χαρακτήρα και έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σπάσουμε την έδρα του ισχυρού αντιπάλου μας και αυτό θέλουμε να ξανακάνουμε.

Έχουμε πολύ βαριά φανέλα και ιστορία ως Σύλλογος και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Αναλυτικά η σειρά των τελικών της Volley League γυναικών

Πρώτος τελικός - Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-2

Δεύτερος τελικός - Τετάρτη 17 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-3

Τρίτος τελικός - Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη, 19.00: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 0-3

Τέταρτος τελικός - Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 17.30: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 3-1

Πέμπτος τελικός - Σάββατο 27 Απριλίου 2024, 19:30 (OSFP TV)

Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" Ρέντη, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ