ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Ο Ντε Χέα έπαθε... Κάριους στο σουτ του Κριστιάνο

Spain goalkeeper David De Gea looks round as he fails to save a goal by Portugal's Cristiano Ronaldo, unseen, during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Spain goalkeeper David De Gea looks round as he fails to save a goal by Portugal's Cristiano Ronaldo, unseen, during the group B match between Portugal and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP PHOTO/SERGEI GRITS

Η Πορτογαλία με σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο το οποίο "έπνιξε" ο Νταβίδ Ντε Χέα έκανε το 2-1 απέναντι στην Ισπανία. Δείτε πώς ξαναπήρε το προβάδισμα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο Σότσι. (VIDEO)

Με γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 44', η Πορτογαλία έκανε το 2-1 κόντρα στην Ισπανία, στο ντέρμπι του 2ου ομίλου για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σούταρε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Ντε Χέα δεν υπολόγισε σωστά και είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

Ο κίπερ της "φούρια ρόχα" που σήμερα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φέρει ευθύνη στο τέρμα που δέχτηκε από τον Κριστιάνο, για τον οποίο ήταν το δεύτερο στο σημερινό ματς ( είχε κάνει το 1-0 με πέναλτι). Ο Ισπανός κίπερ την πάτησε όπως ο Λόρις Κάριους της Λίβερπουλ στον τελικό του εφετινού Champions League.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

AP Photo/Sergei Grits

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ