CHAMPIONS LEAGUE

VIDEO: H δεύτερη γκάφα του Κάριους στο 3-1 της Ρεάλ με τον Μπέιλ

Real Madrid's Gareth Bale, front, celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Real Madrid's Gareth Bale, front, celebrates after scoring his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGES/AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Ο Μπέιλ με σουτ από τα τριανταπέντε μέτρα και οδήγησε τον Κάριους σε νέα γκέλα καθώς ο Γερμανός γκολκίπερ είδε τη μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή στον τελικό της Ρεάλ με την Λίβερπουλ πετυχαίνοντας δυο γκολ. Το πρώτο ήταν στο 64' και ήταν τρομερό καθώς ήρθε μετά από υπέροχο ανάποδο ψαλίδι.

Το δεύτερο όμως ήρθε στο 83' περισσότερο λόγω της δεύτερης γκάφας του Κάριους που καταδίκασε την Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Ρεάλ.

Ο Μπέιλ σούταρε από τα τριανταπέντε μέτρα με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ να μην υπολογίζει καλά και τη μπάλα να του παίρνει τα χέρια προς τα πίσω και να καταλήγει στα δίχτυα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ