ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Έτσι ισοφάρισε ο "Φίνμπο" την Αργεντινή

Iceland's Alfred Finnbogason scores his team opening goal during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Iceland's Alfred Finnbogason scores his team opening goal during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ισοφάρισε (1-1) για την Ισλανδία στην αναμέτρηση με την Αργεντινή για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρώτο γκολ για την εθνική ομάδα της νησιωτικής χώρας σε Μουντιάλ.

Οι εθνικές Αργεντινής και Ισλανδίας κάνουν ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αναμετρώνται στην "Otkrytiye Arena" της Μόσχας ( live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr) για την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης.

Η "αλμπισελέστε" προηγήθηκε με το εντυπωσιακό γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο, αλλά ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού και νυν της Άουγκσμπουργκ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, ισοφάρισε σε 1-1 στο 23ο λεπτό. Δείτε το γκολ του "Φίνμπο", πρώτο για την εθνική Ισλανδίας σε Μουντιάλ στην παρθενική της συμμετοχή στη διοργάνωση:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ