ΜΟΥΝΤΙΑΛ

VIDEO: Η γκολάρα του Αγκουέρο στο Αργεντινή - Ισλανδία

Argentina's Sergio Aguero scores the opening goal during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Argentina's Sergio Aguero scores the opening goal during the group D match between Argentina and Iceland at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Σέρχιο Αγκουέρο άνοιξε το σκορ με εντυπωσιακό τρόπο για την εθνική Αργεντινής στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την αντίστοιχη της Ισλανδίας. (VIDEO)

Οι εθνικές Αργεντινής και Ισλανδίας κάνουν ντεμπούτο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς αναμετρώνται στην "Otkrytiye Arena" της Μόσχας ( live η εξέλιξη της αναμέτρησης από το Sport24.gr) για την πρώτη αγωνιστική του τετάρτου ομίλου της διοργάνωσης.

Η "αλμπισελέστε" άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό μετά την εντυπωσιακή προσπάθεια του Σέρχιο Αγκουέρο. Δείτε το γκολ στο παρακάτω video:

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Αργεντινή - Ισλανδία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Matthias Schrader

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ