ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Με Εμπαπέ το 4-1 της Γαλλίας

France's Kylian Mbappe scores his side's fourth goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
France's Kylian Mbappe scores his side's fourth goal during the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με εξαιρετικό σουτ έκανε το 4-1 για την εθνική Γαλλίας κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας κι έγινε ο δεύτερος πιο νέος σκόρερ σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου πίσω από τον Πελέ. (VIDEO)

Η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Luzhniki" της Μόσχας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο τρίτος νεότερος ηλικιακά παίκτης που συμμετέχει σε τελικό Μουντιάλ - πίσω από τους Πελέ και Τζουζέπε Μπέργκομι - σκόραρε στο 65ο λεπτό για να κάνει το 4-1 για τους "μπλε". Με σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας που υπερασπίστηκε ο Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Έγινε έτσι, ο δεύτερος πιο νέος (19 ετών και 207 ημερών) ηλικιακά σκόρερ πίσω από τον Πελέ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1958. Ο "βασιλιάς" σε ηλικία 17 ετών και 249 ημερών είχε σκοράρει δύο φορές (55',90') στον τελικό της Στοκχόλμης.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ