ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Εμπαπέ ο τρίτος νεότερος σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου

France's Kylian Mbappe exercises during warmup before the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
France's Kylian Mbappe exercises during warmup before the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα της Γαλλίας με αντίπαλο την Κροατία κι έγινε ο τρίτος πιο νέος ηλικιακά που αγωνίζεται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου πίσω από τους Πελέ και Τζουζέπε Μπέργκομι.

Η εθνική Γαλλίας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Κροατίας στο "Luzhniki" της Μόσχας - live η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - για το μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "μπλε", Ντιντιέ Ντεσάμπ, ξεκίνησε (όπως ήταν αναμενόμενο, άλλωστε) τον Κιλιάν Εμπαπέ στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι, ο φορ της Παρί Σεν-Ζερμέν έγινε ο τρίτος πιο νέος ηλικιακά (19 ετών και 207 ημερών) που αγωνίζεται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Εμπαπέ βρίσκεται πίσω από τους Πελέ, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική Βραζιλίας σε ηλικία 17 ετών και 249 ημερών στον τελικό του Μουντιάλ 1958 και τον Τζουζέπε Μπέργκομι, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών και 201 ημερών αγωνίστηκε με την εθνική Ιταλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982. Σε κάθε περίπτωση, ο Εμπαπέ είναι ο νεότερος Γάλλος που παίζει σε τελικό της διοργάνωσης.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις τον μεγάλο τελικό! Γαλλία - Κροατία με 350+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Frank Augstein

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ