ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χόντσον: "Γνωρίζουμε την Ιταλία"

Χόντσον: "Γνωρίζουμε την Ιταλία"

Ο Ρόι Χόντσον χαρακτήρισε δύσκολο αλλά και ενδιαφέρον το "γκρουπ του θανάτου" ενώ θυμήθηκε και τον αποκλεισμό της Αγγλίας από την Ιταλία στα πέναλτι στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

"Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά έχει και ενδιαφέρον, με παιχνίδια που αναμένεται να δώσουν συγκινήσεις. Ξέραμε ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες για να βγει ένα δύσκολο γκρουπ.

Τόσο η Ουρουγουάη όσο και η Ιταλία άξιζαν να είναι επικεφαλής γκρουπ. Με τους Ιταλούς χάσαμε στο τελευταίο Euro στα πέναλτι, είναι μία δυνατή ομάδα αλλά τουλάχιστον τη γνωρίζουμε", ήταν η πρώτη τοποθέτηση του Ρόι Χόντσον αναφορικά με την κλήρωση του Μουντιάλ.

Χόντσον: "Γνωρίζουμε την Ιταλία"

Ο όμιλος του θανάτου...

Όσον αφορά στο γεγονός πως η αναμέτρηση με την "σκουάντρα ατζούρα" θα παιχτεί στο Μανάους (16 Ιουνίου), κάτι που σημαίνει πως θα κάνει ταξίδι 5,5 ώρων με το αεροπλάνο για να βρεθεί στον Αμαζόνιο (με 99% υγρασία!), ο τεχνικός των "τριών λιονταριών" δήλωσε:

"Θα είναι δύσκολο το ματς από άποψη κλιματικών συνθηκών αλλά τουλάχιστον θα αντιμετωπίσουμε μία ευρωπαϊκή ομάδα. Συνεπώς ξεκινάμε από την ισοπαλία.

Είμαι περίεργος επειδή δεν έχω βρεθεί ποτέ στον Αμαζόνιο. Και η Κόστα Ρίκα θα είναι δύσκολος αντίπαλος αν και είναι λιγότερο γνωστή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ