ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το χαμένο στοίχημα της χρονιάς από Άγγλο οπαδό

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 14: A dejected Edinson Cavani of Uruguay looks down during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and Costa Rica at Castelao on June 14, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 14: A dejected Edinson Cavani of Uruguay looks down during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and Costa Rica at Castelao on June 14, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Ένας Άγγλος οπαδός στοιχημάτισε πως αν νικούσε η Κόστα Ρίκα την Ουρουγουάη θα αποχωριζόταν ένα... ιδιαίτερο μέρος του σώματός του. Δείτε το απίστευτο τρολάρισμα που δέχτηκε στη συνέχεια!

Τι ήθελε τα μεγάλα λόγια; Ένας Άγγλος φίλος της Λίβερπουλ και της Πρέστον (ο @PeterrWLFC) είχε στοιχηματίσει μέσω της σελίδας του στο Twitter από τις 11 Ιουνίου πως αν η Κόστα Ρίκα νικούσε την Ουρουγουάη το απόγευμα του Σαββάτου θα έκοβε ο ίδιος το... π@@ς του!

"Εάν γίνει αυτό εγώ θα το κόψω και θα το φάω. Δεν πρόκειται να συμβεί", είχε γράψει με στόμφο ο φίλος των "τριών λιονταριών", ο οποίος το Σάββατο έζησε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα σε λίγες ώρες.

Πρώτα είδε την Κόστα Ρίκα να κάνει το θαύμα νικώντας με 3-1 την Ουρουγουάη και μάλιστα με ανατροπή, ενώ λίγο αργότερα η Αγγλία έχασε με 2-1 από την Ιταλία στην πρεμιέρα της στον "όμιλο του θανάτου".

Ούτε ο Λουίς Σουάρες που περίμενε ο άτυχος οπαδός για να τον "ξελασπώσει" μετά το 2-1 μπήκε για να τον "βοηθήσει" και έτσι στο Twitter επικράτησε "πανικός", με αρκετούς να του "υπενθυμίζουν" την υπόσχεση-δέσμευση που είχε δώσει.

Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακό το στοίχημα που έβαλε από τις 11 Ιουνίου κατά της Κόστα Ρίκα ώστε πάνω από 4.000 άτομα να κάνουν retweet την περίφημη φράση του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ