ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι γυμνές φωτογραφίες φέρνουν σιωπή

Οι γυμνές φωτογραφίες φέρνουν σιωπή

Μία σειρά γυμνών φωτογραφιών των ποδοσφαιριστών της Κροατίας που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν προκαλέσει αναστάτωση και οι παίκτες δεν θέλουν να μιλήσουν στον Τύπο.

Έξαλλοι είναι οι παίκτες της εθνικής Κροατίας με την δημοσιοποίηση γυμνών φωτογραφιών τους την Κυριακή. Οι διεθνείς άσοι, που φωτογραφήθηκαν χωρίς να το ξέρουν ενώ έκαναν μπάνιο εντελώς γυμνοί στην πισίνα του ξενοδοχείου τους, ανακοίνωσαν ότι δεν πρόκειται να βρεθούν στη συνέντευξη τύπου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθούν.

Το κουτσομπολιό είναι μεγάλο και στη χώρα έχουν γίνει ήδη πολλές συζητήσεις, διότι είναι ένα θέμα που πουλάει ιδιαίτερα και είναι αρκετά... πικάντικο.

"Πως θα νιώθατε αν κάποιος τραβούσε γυμνές φωτογραφίες σας; Δεν θέλουν να σας μιλήσουν και δεν ξέρω αν η σιωπή τους θα τελειώσει αύριο ή θα κρατήσει μέχρι το τέλος της πορείας μας στο Μουντιάλ", είπε αρχικά ο Κόβατς και συνέχισε:

"Σέβομαι την γνώμη των παικτών μου και επίσης ξέρω ότι έχετε κάνει και εσείς πολύ επαγγελματική δουλειά μέχρι τώρα, αλλά τα κάνατε θάλασσα αυτή την φορά. Όλος ο κόσμος έχει δει αυτές τις φωτογραφίες.

Είναι εύκολο για μένα να μιλάω, αλλά δεν είμαι μέρος της ιστορίας. Σέβομαι την άποψή τους. Τι μπορώ να κάνω; Δεν μπορώ να τους πιάσω από το αυτί και να τους πω να έρθουν ενώπιον των Μέσων"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ