ΕΛΛΑΔΑ

Την Πέμπτη η απόφαση για τα πλέι οφ

Την Πέμπτη η απόφαση για τα πλέι οφ
INTIME SPORTS

Την Πέμπτη αναμένεται να αποφασιστεί οριστικά το μέλλον των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα από την πλευρά της πολιτείας μετά τις συνεχόμενες συσκέψεις."Αυτή την ώρα εξετάζονται όλες οι προτάσεις και τα μέτρα, που διαθέτει η Πολιτεία, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς επεισόδια και σχετικές εισηγήσεις θα υποβληθούν στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο", ανέφερε σε ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Αλλεπάλληλες συσκέψεις είχαν την Τετάρτη ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος με τον υφυπουργό Γιώργο Νικητιάδη και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή με αφορμή τα συνεχόμενα κρούσματα βίας στα γήπεδα αλλά και το ενδεχόμενο αναβολής ή ματαίωσης των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την Κυριακή(8/5).

Μετά τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το περασμένο Σάββατο ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, υπήρξε έντονος προβληματισμός για το αν μπορούν να διασφαλιστούν οι συνθήκες για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Την Δευτέρα υπήρξε έκτακτη σύσκεψη παρουσία και του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου αλλά πλέον από πλευράς πολιτείας συνεχίστηκαν οι συναντήσεις και την Τετάρτη.

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της διεξαγωγής των πλέι οφ και πλέον η οριστική απόφαση της πολιτείας αναμένεται την Πέμπτη.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει εισήγηση για 20ήμερη αναβολή ή ματαίωση των αγώνων κατάταξης από την αθλητική ηγεσία.

Κάτι τέτοιο θα ξεκαθαρίσει οριστικά την Πέμπτη αφού πρώτα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος ενημερώσει τον πρωθυπουργό.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη η πολιτεία είχε αποφασίσει για λόγους δημόσιας τάξης, την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είχε αρχικά προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου στο κλειστό του Ελληνικού και τελικά αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 15 Μαϊου.

"Εξετάζονται όλες οι προτάσεις"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση.

"Από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνεται ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση αναβολής των play offs του πρωταθλήματος της Super League. Αυτή την ώρα εξετάζονται όλες οι προτάσεις και τα μέτρα, που διαθέτει η Πολιτεία, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα, χωρίς επεισόδια και σχετικές εισηγήσεις θα υποβληθούν στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο", ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ