ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Οδυσσέα Νυδρίου - Μονακό

Συνάντηση Οδυσσέα Νυδρίου - Μονακό

Παράγοντες του Οδυσσέα Νυδρίου δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης (29/3) με κορυφαία στελέχη της Μονακό στο Νυδρί. Οι δύο ομάδες είναι αδελφοποιημένες από το 2015.

Εξαιρετικές σχέσεις εξακολουθεί και διατηρεί με τη Μονακό ο Οδυσσέας Νυδρίου. Η διοίκηση της ομάδας της Λευκάδας, που ανέβηκε στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας, δείπνησε το βράδυ της Τετάρτης (29/3) με κορυφαία στελέχη των Μονεγάσκων.

Με τον γενικό διευθυντή, Filips Dhondt, τον Sergey Chernitsyn, εκπρόσωπο του ιδιοκτήτη της ομάδας, Dmitry Ribolovlev, αλλά και άλλους συνεργάτες του. Οι δύο πλευρές γιόρτασαν αφενός την κατάκτηση της ανόδου από τον Οδυσσέα, αλλά και την πρόκριση της Μονακό στα προημιτελικά του Champions League (όλοι φορούσαν καπελάκια Champions League στο δείπνο).

Συνάντηση Οδυσσέα Νυδρίου - Μονακό

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lefkadapress, παίκτες της Μονακό, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και έχει περάσει στους "8" του Champions League, θα βρεθούν τον Μάιο στο Νυδρί, όπου θα συναντηθούν με τις ακαδημίες του Οδυσσέα και θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Πηγή: lefkadapress.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ