ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Νυδρίου: Η Μονακό της Ελλάδας

Οδυσσέας Νυδρίου: Η Μονακό της Ελλάδας
Νυδρί

Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της Μονακό και του Σκορπιού, αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο δώρο στην τοπική ομάδα της Λευκάδας, τον Οδυσσέα Νυδρίου: 50 εμφανίσεις (φανέλα, σορτσάκι και κάλτσες) στα χρώματα των Μονεγάσκων και δέκα μπάλες!

Ο Οδυσσέας Νυδρίου είναι ομάδα της Λευκάδας, που τη νέα σεζόν θα συμμετάσχει στο β' τοπικό. Κατάφερε ωστόσο να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, του Ρώσου μεγιστάνα, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της Μονακό και ο ιδιοκτήτης του Σκορπιού.

Την Πέμπτη (13/8) άνθρωπος του Ριμπολόβλεφ βρέθηκε στο Νυδρί και παρέδωσε στους ανθρώπους της ομάδας του Οδυσσέα δύο ταξιδιωτικούς σάκους, μέσα στους οποίους υπήρξε ένα πολύ ωραίο δώρο: 50 εμφανίσεις (φανέλα, σορτσάκι και κάλτσες) στα χρώματα της Μονακό, κατασκευασμένες από την Nike, αλλά και δέκα μπάλες.

Οδυσσέας Νυδρίου α λα Μονακό λοιπόν. Το θέμα βέβαια είναι, όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι στη Λευκάδα, να βοηθήσει ο Ριμπολόβλεφ με τα γήπεδα της περιοχής, μια και υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. " Υπάρχει ικανοποίηση για την πρώτη συνεργασία με τον Ριμπολόβλεφ, αλλά το πιο σημαντικό από όλα θα ήταν μια βοήθεια στον τομέα των αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου υπάρχει και μεγαλύτερη ανάγκη" επεσήμανε στο Sport24.gr ο Γιώργος Δευτεραίος, δημοσιογράφος της περιοχής.

Το γήπεδο του Νυδρίου χρειάζεται αλλαγή στον χλοοτάπητα και ο δήμος δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται.

Πηγή φωτ: Πανονίκος Κατωπόδης

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ