ΕΛΛΑΔΑ

Περιοριστικοί όροι στον Αρβανιτίδη

Περιοριστικοί όροι στον Αρβανιτίδη
INTIME SPORTS

Καταπέλτης ήταν ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης κατά του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη, στον οποίο επέβαλε (μαζί με τον εισαγγελέα) δύο περιοριστικούς όρους. Έκριναν αξιόπιστες τις καταθέσεις Καλαϊτζίδη και Γεωργέα.

Στο ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρέθηκε σήμερα (15/5) ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης. Ο ειδικός ανακριτής και ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του πρώην παράγοντα και του επέβαλαν δύο περιοριστικούς.

Αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Με αυτή την απόφαση ο κ. Ανδρεάδης είναι προφανές ότι κρίνει αξιόπιστες τις ένορκες καταθέσεις των Καλαϊτζίδη και Γεωργέα οι οποίοι υποστήριξαν ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια, που διεξήχθη στις 6/1/2013 και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 τους ζητήθηκε να χάσουν και το σκορ να είναι over για στοιχηματικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από τη σημερινή του (15/5) απολογία ο πρώην πρόεδρος της "βασίλισσας του Βορρά" κατηγορείται και για ένα ακόμα παιχνίδι. Πρόκειται για τον αγώνα της ίδιας περιόδου (31/4/2013) ανάμεσα στη Βέροια και την Κέρκυρα το οποίο τελείωσε 2-0.

Ο κ. Αρβανιτίδης κατηγορείται για δωροδοκία και δωροληψία, όπως και για αλλοίωση αποτελέσματος για στοιχηματικούς λόγους. Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι σε πιο δύσκολη θέση η ΠΑΕ Βέροια η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ