ΕΛΛΑΔΑ

Λήστεψαν τον Ρεχάγκελ!

Λήστεψαν τον Ρεχάγκελ!
Ρεχάγκελ

Θύμα ληστείας έπεσε κατά την περίοδο των εορτών στην Γερμανία ο Ότο Ρεχάγκελ και η σύζυγός του, με τους δράστες να του παίρνουν μέχρι και ένα αναμνηστικό από το Euro του 2004!

Την ώρα που ο Ότο Ρεχάγκελ παρακολουθούσε το παιχνίδι της Ελλάδας με τον Καναδά στο AEL FC ARENA που έγινε προς τιμήν του, ένα δημοσίευμα στην Γερμανία ήρθε να ταράξει τα νερά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του στην εφημερίδα "Bild", στις διακοπές των Χριστουγέννων ληστές εισέβαλαν στο σπίτι τους και τα σήκωσαν όλα!

Το διαμέρισμα που μένουν ο Ρεχάγκελ με τη σύζυγό του το έχουν εδώ και 47 χρόνια (!). Την περίοδο των εορτών λοιπόν βγήκαν μαζί για να πάνε σε ένα εστιατόριο να δειπνήσουν όμως όταν γύρισαν είδαν το σπίτι τους άδειο.

"Μου πήραν κάτι διαμάντια που μου είχε κάνει δώρο ό Ότο εδώ και 30 χρόνια. Μας τα πήραν όλα. Δεν άφησαν τίποτα", είπε η Μπεάτα Ρεχάγκελ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα μεταξύ των αντικειμένων που εκλάπησαν, ήταν και ένα επετειακό ρολόι που είχε χαρίσει η ΕΠΟ στον Ότο Ρεχάγκελ μετά την κατάκτηση του Euro 2004.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ