ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Preview: Ελλάδα-Ρωσία

Preview: Ελλάδα-Ρωσία
Πανηγυρική προκριματικά euro 2012 INTIME SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ρωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Φερνάντο Σάντος να τεστάρει τις δυνάμεις των διεθνών μας.

Μετά την πρόκριση στα τελικά του ΕURO 2012 η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει χωρίς άγχος σε φιλική αναμέτρηση την Ρωσία στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Παρασκευή (11/11 21:30).

Ο Φερνάντο Σάντος θα έχει την δυνατότητα να δει την αγωνιστική κατάσταση των διεθνών μας απέναντι σε μία ομάδα που επίσης προκρίθηκε στα τελικά του ΕURO 2012 .

Ταυτότητα του ματς

Ώρα: 21:30

Τηλεόραση: MEGA

Γήπεδο: "Γ. Καραϊσκάκης"

Καιρός: Δείτε τον καιρό που θα έχει στο " Γ. Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Toνί Σαπρόν (Γάλλος)

O oμοσπονδιακός προπονητής κάλεσε νέα πρόσωπα στην ομάδα ανάμεσα σε αυτούς οι Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Κώστας Γιαννούλης(Ατρόμητος), Γιώργος Θεοδωρίδης (Παναιτωλικός) ενώ κλήθηκε ξανά ο Κώστας Μήτρογλου.

Οι παίκτες δείχνουν να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα δύο προσεχή φιλικά της Εθνικής όπως φάνηκε στις δηλώσεις τους, ενώ ιδιαίτερη τιμή αισθάνονται οι παίκτες που κλήθηκαν για πρώτη φορά. Ο Φερνάντο Σάντος προτίθεται να παρουσιάσει 3-4 αλλαγές στην βάση της ομάδας, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου.

Όσον αφορά το σχήμα που θα παρατάξει ο Πορτογάλος προπονητής την μια ομάδα (βασικοί σε σχήμα 4-3-3), στην προπόνηση αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά), Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος (κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Φωτάκης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).

Στην άλλη ομάδα (σε σχήμα 4-2-3-1), έπαιξαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μάκος, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

H προπόνηση της Εθνικής θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Πέμπτης (10/11) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Tην ερχόμενη Τρίτη οι διεθνείς μας θα αγωνιστούν σε ένα ακόμα φιλικό εναντίον της Ρουμανίας στην Αυστρία.

Ο προπονητής της Ρωσίας Ντικ Άντβοκαατ, σε δηλώσεις του για το φιλικό με την Ρωσία αναγνώρισε τις δυνατότητες της Ελλάδας χαρακτηρίζοντας το φιλικό εναντίον της Εθνικής ενδιαφέρον.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ