ΕΥΡΩΠΗ

Άντβοκαατ: "Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική"

Άντβοκαατ: "Δεν ασχολούμαστε με την πολιτική"

Ενδιαφέρον και δυνατό φιλικό χαρακτήρισε το ματς με την Ελλάδα ο προπονητής της Ρωσίας Ντιρκ Άντβοκαατ.

Ο Ντιρκ Άντβοκαατ αναφέρθηκε στο προσεχές φιλικό με την Ελλάδα λέγοντας ότι θα είναι ένα σημαντικό και δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός της Ρωσίας, Ντιρκ Άντβοκαατ:

Για τα πολιτικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα: " Δεν ασχολούμαστε με ό,τι γίνεται σε πολιτικό επίπεδο. Είχαμε μία πρόταση από την Ελλάδα, που διαθέτει μια εθνική ομάδα που βρίσκεται σε υψηλή θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μια ομάδα που έχει επίσης προκριθεί ήδη στα τελικά του Euro 2012. Δεν θα είναι ένα εύκολο ματς, αντιθέτως θα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Η Ελλάδα είναι πάνω από εμάς στην κατάταξη της FIFA. Οι μεγάλες εθνικές ομάδες έχουν κλείσει τα περισσότερα φιλικά τους εδώ και καιρό. Δεν μπορούμε για παράδειγμα να κλείσουμε από τη μια μέρα στην άλλη φιλικό με την Ολλανδία. Επιπλέον, για να αντιμετωπίσεις αυτές τις μεγάλες ομάδες χρειάζονται χρήματα. Ελπίζω ύστερα από μια καλή πορεία στο Euro 2012 να προσφέρουν σε μας χρήματα για να μας αντιμετωπίσουν".

Για το πώς αντιμετωπίζει τον αγώνα: " Πάντα μου αρέσει να κερδίζω. Πιστεύω ότι και ο προπονητής της ελληνικής ομάδας λέει το ίδιο πράγμα. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2012 και δεν χρειάζεται να δώσουμε μπαράζ. Πιστεύω πως δεν χρειαζόμαστε πολλές αλλαγές στο παιχνίδι μας σε σχέση με τα προκριματικά.

Μην περιμένετε πολλές αλλαγές, απλώς ίσως δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους νέους παίκτες. Οι περισσότεροι διεθνείς αγωνίζονται σε μεγάλες ομάδες της Ρωσίας ή του εξωτερικού, παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν πάντως κάποιος αποδείξει με τις εμφανίσεις του ότι αξίζει να έχει θέση στην ομάδα, θα τον καλέσω. Όχι με την πίεση του Τύπου και όχι αν δεν κρίνω πως είναι αναγκαίος για την ομάδα".

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ