ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαμαράς: "Είμαστε ένα δεμένο σύνολο"

Σαμαράς: "Είμαστε ένα δεμένο σύνολο"
INTIME SPORTS

Δεμένο σύνολο χαρακτήρισε την Εθνική μας ομάδα, ο Γιώργος Σαμαράς, μιλώντας σε Ρώσους δημοσιογράφους. Ποια είναι τα πλάνα του Σάντος για το φιλικό της Παρασκευής (11/11)

Υπό την παρουσία Ρώσων δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (9/11) για την Εθνική μας ομάδα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, μετά το τέλος της οποίας ο Γιώργος Σαμαράς, μίλησε στους Ρώσους δημοσιογράφους τόσο για την Εθνική και την αναμέτρηση με την Ρωσία, όσο και για την κρίση που περνάει η χώρα μας.

" Είναι ένα σημαντικό τεστ για μας απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Σκοπός είναι να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα κι όχι τα πρόσωπα. Είμαστε ένα δεμένο σύνολο", είπε αρχικά ο Γιώργος Σαμαράς και πρόσθεσε μετά από ερώτηση για την οικονομική κρίση και την κατάσταση στην Ελλάδα:

"Παρακολουθώ τις εξελίξεις από τη Σκωτία. Συνεχώς κι εκεί αναφέρονται στην Ελλάδα, όπως και σε όλη την Ευρώπη. Η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο, όπως και την οικογένειά μου. Θα πρέπει να κοιτάξουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να μπουν οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο".

Τα πλάνα του Σάντος

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά περίπου μιάμιση ώρα κράτησε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης, με τον Φερνάντο Σάντος να δείχνει τα πλάνα του.

Στην μια ομάδα (βασικοί σε σχήμα 4-3-3) αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Τοροσίδης (δεξιά), Χολέμπας (αριστερά), Παπασταθόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος (κεντρικό αμυντικό δίδυμο). Στην μεσαία γραμμή οι Κατσουράνης, Φωτάκης, Καραγκούνης και στην επίθεση οι Σαμαράς (αριστερά), Σαλπιγγίδης (δεξιά) και Γκέκας (κορυφή).

Στην άλλη ομάδα (σε σχήμα 4-2-3-1), έπαιξαν οι Χαλκιάς, Μανιάτης, Γιαννούλης, Μάκος, Μαλεζάς, Θεοδωρίδης, Τζιόλης, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος, Κονέ και Μήτρογλου.

Η Εθνική μας ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το φιλικό παιχνίδι με προπόνηση την Πέμπτη (16.30) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Όσον αφορά την Εθνική Ρωσίας, ο προπονητής της Ντικ Αντβοκαατ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 18.10 στο γήπεδο Καραΐσκάκη, ενώ η προπόνηση θα γίνει στο ίδιο γήπεδο στις 18.30.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ