ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Έτοιμα τα πλάνα ενόψει Μάλτας

Έτοιμα τα πλάνα ενόψει Μάλτας
INTIME SPORTS

Στο σύστημα 4-2-3-1 δείχνει να καταλήγει ο Φερνάντο Σάντος για το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Μάλτα το Σάββατο στην Βαλέτα όπως φάνηκε και στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής την Παρασκευή το πρωί.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν για τελευταία φορά επί ελληνικού εδάφους το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Μάλτα το πρωί της Παρασκευής και ο ομοσπονδιακός τεχνικός δείχνει να έχει έτοιμο στις...αποσκευές του, το πλάνο για την πολυπόθητη νίκη με την οποία η "γαλανόλευκη" θα συνεχίσει να έχει πολλές ελπίδες για την πρόκριση στα τελικά του "EURO 2012".

Ο Πορτογάλος προπονητής φανέρωσε τις προηγούμενες μέρες την πρόθεση του να παρατάξει σχήμα 4-2-3-1 στην αναμέτρηση του Σαββάτου με σκοπό να διασπάσει την άμυνα της Μάλτας η οποία έδειξε απέναντι στην Ελβετία τον περασμένο μήνα ότι είναι σκληρό καρύδι, αποσπώντας λευκή ισοπαλία.

Ο τεχνικός της "γαλανόλευκης" δείχνει μάλιστα να έχει καταλήξει και στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα.

Ο Τζόρβας δείχνει να κερδίζει την μάχη με τον Χαλκιά για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης και στο αριστερό ο Τζαβέλλας ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα έχει ως παρτενέρ τον Παπασταθόπουλο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Κατσουράνης, Καραγκούνης στον άξονα. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Νίνης, στο αριστερό ο Σαμαράς ενώ ο Λυμπερόπουλος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Σαλπιγγίδη που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και την αποστολή αποτελούν 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι: Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός),

Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός(ΑΕΚ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ