STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 30ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 30ης αγωνιστικής
Μπάλα superleague INTIME SPORTS

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις που μπήκαν το Σαββατοκύριακο για την 30η αγωνιστική της Superleague.

Δυο παιχνίδια το Σάββατο για την 30η αγωνιστική. Ο Πλατανιάς πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Βέροιας, ενώ ο Αστέρας αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, ισοφάρισε σε 2-2.

Την Κυριακή ο Πανιώνιος διέλυσε με 3-0 τον Παναιτωλικό, ενώ ο Εργοτέλης πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Πανθρακικού και έμεινε ζωντανός στην παραμονή. Ο ΠΑΟΚ αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης, ενώ ο ΠΑΣ κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό.

Πλατανιάς - Βέροια 1-0

Με γκολ του Τόρες στο 21ο λεπτό, ο Πλατανιάς επικράτησε 1-0 της Βέροιας και έφτασε τους 34 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την "Βασίλισσα του Βορρά". Από ένα δοκάρι οι δυο ομάδες, κακώς ακυρώθηκε γκολ του Κάμπορα για οφσάιντ.

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 2-2

Σε ένα παιχνίδι που ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος στην διάρκεια του αγώνα μοιράστηκε τους βαθμούς με τον Παναθηναϊκού με το ισόπαλο 2-2 ενώ οι πράσινοι προβλημάτισαν και πάλι με την εμφάνιση ενώ οι Αρκάδες μπορούν να είναι απογοητευμένοι από το "X" στην Λεωφόρο.

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 3-0

Ο Πανιώνιος έκανε μεγάλο βήμα παραμονής, επικρατώντας 3-0 του Παναιτωλικού, ο οποίος έχασε έδαφος στη μάχη γα είσοδο στα πλέι οφ. Οι Κολοβός (δις) και Γιάννου τα γκολ των γηπεδούχων, οφσάιντ το πρώτο.

Εργοτέλης - Πανθρακικός 2-1

Ο Εργοτέλης έμεινε στο 82' με δέκα παίκτες (αποβλήθηκε ο Γιουσούφ) και στο 84' έδωσε τη χαριστική βολή στον Πανθρακικό, κάνοντας το 2-1 στο Παγκρήτιο. Ελπίζει, έτσι, στο θαύμα της παραμονής.

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 2-1

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης χάρη σε δυο γκολ του Παπαδόπουλου, μειώνοντας στους δυο βαθμούς την διαφορά από τον Παναθηναϊκό. Μείωσε ο Κλέιτον για την ομάδα της Θράκης, που έμεινε στους 46 βαθμούς.

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 3-1

Απόλυτα διαβασμένος και έχοντας απαντήσεις σε ότι δοκίμασε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 3-1 των Πειραιωτών. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον τεχνικό των γηπεδούχων.

Ατρόμητος - Κέρκυρα 6/4 19:30 (Sport24 Radio 103.3 και NS1)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ