STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τα γκολ της 19ης αγωνιστικής

Τα γκολ της 19ης αγωνιστικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δείτε σε βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής για την Super League.

Τρεις αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο (23/1) για την 19η αγωνιστική της Super League. Στη Μυτιλήνη, η ουραγός Καλλονή επικράτησε με 2-0 του προτελευταίου Πανθρακικού και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ στην συνέχεια Πανιώνιος και Αστέρας έμειναν στο 0-0 και "συγκατοικούν" στην 5η θέση στους 28 βαθμούς. Τέλος, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός με τον Πουλίδο νίκησε 1-0 την Ξάνθη στο Φάληρο και επέκτεινε το αήττητό του, φτάνοντας τους 55 βαθμούς.

Την Κυριακή (24/1), το πρόγραμμα άνοιξε με τη νίκη του Παναθηναϊκού στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας με 2-0 απέναντι στο Λεβαδειακό χάρη στα γκολ των Μπεργκ και Εσιέν, με αποτέλεσμα το "τριφύλλι" να φτάσει τους 35 βαθμούς σε 19 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στους 23. Ακολούθησαν οι εκτός έδρας νίκες των ΠΑΣ Γιάννινα (2-0 επί του Ατρόμητου) και Παναιτωλικού (1-0 επί της Βέροιας).

Το πρόγραμμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε με το ντέρμπι των δικεφάλων όπου η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 1-0 του ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0

Το γκολ του Ρόναλντ Βάργκας αποδείχθηκε αρκετό για την ΑΕΚ, προκειμένου να νικήσει με 1-0 τον ΠΑΟΚ στο "ντέρμπι των Δικεφάλων". Μόνο νίκες για την Ένωση στο 2016, αποβλήθηκε ο Μπερμπάτοφ.

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με δύο γκολ των Μανιά και Τσουκαλά επιβλήθηκε με 2-0 στο Περιστέρι.

Βέροια - Παναιτωλικός 0-1

Το γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες αρκούσε στον Παναιτωλικό ώστε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Βέροια, επικρατώντας με 1-0 εκτός έδρας της τοπικής ομάδας.

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-2

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, αποδίδοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες. Οι Μπεργκ και Εσιέν τα γκολ, προβλήματα λόγω… Κοντονή.

Καλλονή - Πανθρακικός 2-0

Σπουδαίας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πήρε η Καλλονή, επικρατώντας με σκορ 2-0 του Πανθρακικού χάρη σε τέρματα των Φαβάλι (53') και Αναστασιάδη (85'), στο δεύτερο ημίχρονο.

Πανιώνιος - Αστέρας 0-0

Ο Πανιώνιος είχε δυο δοκάρια στο πρώτο πεντάλεπτο με τον Αστέρα, έκανε περισσότερες φάσεις, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους στη Νέα Σμύρνη και οι δυο ομάδες εξακολουθούν να "συγκατοικούν" στην 5η θέση με 28 πόντους.

Ολυμπιακός - Ξάνθη 1-0

Κακός ο Ολυμπιακός για 70 λεπτά, βρήκε την λύση στο πρόσωπο του Πουλίδο, με τον Μεξικανό να διαμορφώνει το τελικό 1-0 κόντρα στην μαχητική Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης". Δοκάρι οι Ακρίτες με τον Σολτάνι στο 66'.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ