STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Preview: ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
INTIME SPORTS

Μια ακόμα αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ που υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Superleague, που διεξάγεται το Σάββατο (10/12, 19:30).

Η γλύκα της κορυφής είναι μεγάλη και άπαντες στην ΑΕΚ παρά τα όποια προβλήματα θέλουν να διατηρήσουν την ομάδα εκεί όπου έχει έρθει με πολύ κόπο και αγώνα.

Η ομάδα του Κωστένογλου καλείται να ξεπεράσει ένα ακόμα εμπόδιο εντός έδρας με αντίπαλο αυτή την φορά τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα έχει νέο "τιμονιέρη" στον πάγκο του τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ταυτότητα του ματς

Ημ/νια - Ώρα: 10/12 19:30

Τηλεόραση: Novasports 1

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Γιάχος Αθανάσιος (Χίου)

Τα νέα της ΑΕΚ

Στην αντίδραση και των παικτών για τα οικονομικά ο Νοτιάς υποσχέθηκε χρήματα από Δευτέρα και πλέον οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για να παραμείνουν στην κορυφή με μια ακόμα νίκη. Εκτός τελικά ο Μανωλάς μετά την παρεξήγηση με τον Κωστένογλου.

Τα νέα του ΠΑΣ Γιάννενα

Ένα έξτρα κίνητρο είχε ο Άγγελος Αναστασιάδης προκειμένου να αναλάβει όπως τόνισε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ και δήλωσε "άρρωστος με το ποδόσφαιρο". Αγωνιστικά, άπαντες θέλουν μετά τον ΠΑΟΚ ο "Αγιαξ της Ηπείρου" να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και με τον άλλο δικέφαλο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ