ΑΕΚ

Απολογήθηκε ο Μανωλάς

Απολογήθηκε ο Μανωλάς
INTIME SPORTS

Την πόρτα του γραφείου του Σταύρου Αδαμίδη πέρασε πριν από λίγο ο Κώστας Μανωλάς. Απολογήθηκε για το επεισόδιο που δημιούργησε από το τίποτα χθες στην προπόνηση, αναμένεται πλέον η θέση της ΠΑΕ και του προπονητή.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είδε το απόγευμα τη Πέμπτης στο γραφείο του στα Σπάτα τον 20χρονο αμυντικό συζητώντας μαζί του το μόνιμο πρόβλημα προσαρμοστικότητας που παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες.


Είναι αρκετές οι προβληματικές συμπεριφορές του Μανωλά που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο την Τετάρτη το ποτήρι της υπομονής ξεχείλισε για τον Κωστένογλου και τους συμπαίκτες του που αμέσως έσπευσαν να τον επαναφέρουν στην τάξη για την προκλητική συμπεριφορά του.

Ο προπονητής τον παρέπεμψε στον πρόεδρο και εκείνος του έκανε σήμερα στο γραφείο του τις απαραίτητες συστάσεις. Ενδέχεται να υπάρξει τιμωρία, λογικά με χρηματικό πρόστιμο (σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό) και από εκεί και πέρα ο Κωστένογλου θα είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα τον συμπεριλάβει στα σχέδιά του για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Πας Γιάννενα στο ΟΑΚΑ.


Αυτή τη στιγμή διεξάγεται η προπόνηση της ΑΕΚ. Για όποια εξέλιξη υπάρχει στο θέμα Μανωλά, το Sport24.gr θα σας ενημερώσει άμεσα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ