STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα

Η 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα
INTIME SPORTS

Νίκη με 1-0 στο Αγρίνιο για τον Πανιώνιο και ανατροπή με 2-1 για τον Εργοτέλη επί του ΠΑΟΚ περιελάμβανε η πρώτη μέρα της 2ης αγωνιστικής της Superleague. Δείτε το πρόγραμμα και τον καιρό.

Η 2η αγωνιστική ξεκίνησε με εκτός έδρας νίκη (1-0) του Πανιωνίου επί του νεοφώτιστου Παναιτωλικού και συνεχίστηκε με μία εντυπωσιακή ανατροπή του Εργοτέλη επί του ΠΑΟΚ.

Οι Κρητικοί έχαναν με 1-0, αλλά τελικά πήραν τη νίκη με 2-1, χάρη σε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Την Κυριακή, στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται την Κέρκυρα ενώ λίγο μετά ο Αρης φιλοξενεί στο "Κλέανθης Βικελίδης" τον Ατρόμητο Αθηνών. Η αυλαία πέφτει στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Η 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 0-1

Διαιτητής: Κύρκος Δημήτριος (Ηπείρου)

Γήπεδο: Παναιτωλικού

Με το παρθενικό γκολ του Νιάζι Κούκι, ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και πήρε την πρώτη του νίκη στη φετινή Superleague.

Οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ με τον Φινλανδό επιθετικό και στη συνέχεια έπαιξαν συντηρητικά, κρατώντας το "μηδέν" στην άμυνά τους.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στη μεγαλύτερη εμπειρία που έχουν στη Superleague, σε σχέση με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα άστοχοι μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου.

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2-1

Διαιτητής: Στυλιαράς Δημήτριος (Αιτωλ/νιας)

Γήπεδο: Παγκρήτιο στάδιο

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχθηκε ο Εργοτέλης, ο οποίος έσπασε την αρνητική παράδοση που είχε στο Παγκρήτιο Στάδιο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου με γκολ των Λεάλ και Μπούντιμιρ έκανε την ανατροπή κόντρα στον "δικέφαλο του βορρά" επικρατώντας με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague και έφτασε έτσι στους τέσσερις βαθμούς.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ που γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα, δεν ήταν καλός στο δεύτερο ημίχρονο και παρότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, κατάφερε να σημειώσει γκολ με τον Μπαλάφα, αλλά η άμυνά του στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων.

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αστέρας Τρίπολης-Κέρκυρα: 0-0

Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)

Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0), ολοκληρώθηκε το ματς της Αρκαδίας, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και της Κέρκυρας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague.

Το ματς είχε καλό ρυθμό για τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες, αλλά οι δύο ομάδες έδειξαν πως θέλουν ακόμη δουλειά στο γκολ. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Αστέρα στο πρωτάθλημα (σ.σ. την Τετάρτη θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική) και φυσικά ο πρώτος του βαθμός. Πρώτος βαθμός και για την Κέρκυρα η οποία είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό.

Δείτε τι καιρό θα έχει στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης λίγο πριν αλλά και στην διάρκεια του αγώνα.

Αρης-Ατρόμητος Αθηνών 18:15, Novasports 2

Διαιτητής: Σπάθας Ηλίας (Πειραιά)

Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Με την παράδοση υπέρ του ο Αρης υποδέχεται τον Ατρόμητο Αθηνών στο πρώτο ματς εντός έδρας για την φετινή χρονιά. Μια αναμέτρηση που σαφώς θα αποτελέσει γιορτή στην εξέδρα των φίλων της ομάδας ενόψει της έναρξης της σεζόν και με την διοίκηση να ζητάει προσοχή στην συμπεριφορά τους. Αγωνιστικά, ο Σάκης Τσιώλης που ζήτησε το πρώτο τρίποντο της χρονιάς μετά την ισοπαλία στα Γιάννινα δύσκολα δεν θα έχει στα πλάνα του τον έμπειρο Σηφάκη ενώ ο Βελλίδης μοιάζει ανέτοιμος μετά το κάταγμα. Στην λίστα των απόντων είναι και οι Νάτσο Γκαρσία και Κριστιάν Πορτίγια.

Δείτε τι καιρό θα έχει στο "Κλεάνθης Βικελίδης" λίγο πριν αλλά και στην διάρκεια του αγώνα.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο Αθηνών που μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ" καλείται να επισκεφτεί μια ακόμα δύσκολη και καυτή έδρα. " Ξέρουμε πως περνώντας ο χρόνος θα είμαστε καλύτεροι, με απώτερο στόχο να γίνουμε καλύτερη ομάδα, πρέπει σε όλο αυτό το διάστημα που μεσολαβεί να είμαστε και αποτελεσματικοί" τόνισε ο Γιώργος Δώνης που πιστεύει πως οι παίκτες του θα έχουν καλύτερη εικόνα από αυτή με τους Κρητικούς.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 20:30, Novasports 1

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)

Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο

Στο περιθώριο των διοικητικών εξελίξεων με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη να αποχωρεί, την διοίκηση να χάνει το ένα μέλος μετά το άλλο από το Δ.Σ. και τον Ανδρέα Βγενόπουλο έτοιμο να ανοίξει τα χαρτιά του, ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά το γεγονός πως η παράδοση τα τελευταία 10 χρόνια είναι υπέρ του "τριφυλλιού", ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τόνισε πως οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Νίνη ενώ είναι άγνωστο αν θα συμπεριλάβει το νέο απόκτημα Ρούντολφ Γκέργκελ στην αποστολή.

Δείτε τι καιρό θα έχει στο Ολυμπιακό στάδιο λίγο πριν αλλά και στην διάρκεια του αγώνα.

Γνώση της δυσκολίας του αγώνα αλλά και πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του επέδειξε με τις δηλώσεις του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Στεφάν Ντεμόλ. " Ο Παναθηναϊκός φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί, εμείς όμως θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Αν κάνουμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον αντίπαλό μας, η ομάδα θα επιστρέψει πιο δυνατή" τόνισε ο Βέλγος τεχνικός του ΠΑΣ αναφορικά για την αναμέτρηση της Κυριακής. Μπεσέρα και Κουέβας τέθηκαν στα πλάνα του προπονητή τους αφού ήρθε η μπλε κάρτα τους.

Δεν έχουν οριστεί

Ομάδα Α-ΟΦΗ

Ομάδα Β-Ολυμπιακός

Αναβλήθηκε λόγω ΔΕΘ

Σκόντα Ξάνθη-ΑΕΚ

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η)

ΑΕΚ-Εργοτέλης

Αρης-Ομάδα Α

Ατρόμητος Αθηνών-Παναθηναϊκός

Κέρκυρα-Παναιτωλικός

ΟΦΗ-Ομάδα Β

Ολυμπιακός-Σκόντα Ξάνθη

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης

* Την προσεχή Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ορίστηκε το εξ' αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής, Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης. Η έναρξη του είναι στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 3.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ