STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 0-1

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 0-1
INTIME SPORTS

Με το παρθενικό γκολ του Νιάζι Κούκι, ο Πανιώνιος πέρασε με 1-0 από το Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού και πήρε την πρώτη του νίκη στη Superleague. Δείτε τα γκολ και τα highlights του αγώνα.

Οι "κυανέρυθροι" πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ με τον Φινλανδό επιθετικό και στη συνέχεια έπαιξαν συντηρητικά, κρατώντας το "μηδέν" στην άμυνά τους.

Οι φιλοξενούμενοι στηρίχθηκαν στη μεγαλύτερη εμπειρία που έχουν στη Superleague, σε σχέση με τους νεοφώτιστους, οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα άστοχοι μπροστά από την εστία του Ελευθερόπουλου.

Αναλυτικά ο αγώνας:

Ο Πανιώνιος ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 11ο λεπτό, όταν ο Γουνδουλάκης από αριστερά, με ωραία κάθετη πάσα που δεν μπόρεσε να ανακόψει ο Αναστασιάδης, βρήκε τον Κούκι, ο οποίος με πλασέ στην απέναντι γωνία του Τσενάμο έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν με ένα καλό σουτ του Μπουμάλ έξω από την περιοχή, αλλά ο Ελευθερόπουλος βρέθηκε στη σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 27', οι Χαριστέας και Καμαρά μπερδεύτηκαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν μια ανάσα από την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να φύγει η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

Η σημαντικότερη στιγμή για τους Αγρινιώτες στο α' μέρος σημειώθηκε στο 43ο λεπτό, όταν ο Θεοδωρίδης εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Μουμίν δεν κατάφερε από κοντά να πλασάρει εύστοχα.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια την υπεροχή, αλλά ήταν ιδιαίτερα αναποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε τα δοκάρια στο 68', όταν ο Κουμόρτζι με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Τσενάμο.

Ακολούθησαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, αλλά ο Καραμαλίκης δεν μπορούσε με τίποτα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι στο 78ο λεπτό οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσότσαλιτς στον Καραμαλίκη, αλλά ο αμυντικός του Πανιωνίου έδιωξε κανονικά την μπάλα, χωρίς να ανατρέψει τον Έλληνα επιθετικό.

Το γκολ του αγώνα:

Δείτε το LIVE της αναμέτρησης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τεννές): Τσενάμο, Κουτρουμάνος, Άντι (85' Γκόλιας), Αναστασιάδης, Μουμίν (46' Σιόντης), Ετζενγκουέλε, Ρότσα, Μπουμάλ, Καμαρά (46' Καραμαλίκης), Θεοδωρίδης, Χαριστέας

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Γιόνσον, Όμο, Κούκι, Κουμόρτζι, Γουνδουλάκης (90'+3 Κολοβός), Σάμαρης (66' Πετκάκης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Μιλοβάνοβιτς (66' Αναστασόπουλος)

Γκολ: 11' Κούκι

Κίτρινες κάρτες: Ρότσα, Σιόντης / Κβιρκβέλια, Πετκάκης

Διαιτητής: Δ. Κύρκος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Δ. Τάτσης, Δ. Γούκος

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ