STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ Vice Versa

ΑΕΚ Vice Versa
Χιμένεθ INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έχει καταφέρει κάτι το μοναδικό. Μέσα στο 2010 κέρδισε όλα σχεδόν τα εντός ματς και έχανε τα εκτός, ενώ στο 2011 αγνοεί τη νίκη στο ΟΑΚΑ και παίρνει τρίποντα εκτός!

Η φετινή σεζόν είναι μία από τις χειρότερες στην ιστορία της ΑΕΚ, αφού τα αρνητικά ρεκόρ σπάνε το ένα μετά το άλλο. Μετά το τέλος του πρώτου γύρου η Ένωση μετρούσε εκτός έδρας 6 ήττες, 1 νίκη και 1 ισοπαλία!

Ο δεύτερος γύρος ωστόσο ξεκίνησε με τις καλύτερες των προϋποθέσεων, αφού η ΑΕΚ πέτυχε τρεις σερί εκτός έδρας τρίποντα. Υπάρχει όμως ένα πρόβλημα...

Πιο είναι αυτό; Μα φυσικά ότι ξέχασε να κερδίζει εντός! Συγκεκριμένα σε τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ με ομάδες που τα προηγούμενα χρόνια τις καθάριζε με ευκολία, μετρά δυο ήττες και μία ισοπαλία.

Αυτή από τον Άρη μάλιστα πήγε κόντρα στην παράδοση, που ήθελε την Ένωση σε 18 ματς εντός έδρας τα τελευταία χρόνια να έχει 16 νίκες!

Επίσης να πούμε πως ο Άρης είχε την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 11 γκολ (τώρα μοιράζεται την τελευταία θέση με τον Πανιώνιο που έχει όμως ένα ματς λιγότερο), ο οποίος είχε να σκοράρει για 360 λεπτά!

Ας δούμε λίγο με αριθμούς τι έγινε μέσα στο 2010:

Η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έχει κάνει έξι ήττες εκτός έδρας, μία ισοπαλία και μια μόλις νίκη. Εντός όμως είχε έξι νίκες και μία ισοπαλία

Το 2011 τα πράγματα άλλαξαν εντελώς και η ΑΕΚ μετρά:

Εντός έδρας δυο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ εκτός έδρας μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες!

Οι ευθύνες βαραίνουν τους πάντες...

Φταίει το κακό ρόστερ; Φταίει. Φταίει η διοίκηση που άργησε να κάνει μεταγραφές; Φταίει. Φταίει η αδιαφορία ορισμένων παικτών; Φταίει και αυτή. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει και ο προπονητής της ΑΕΚ να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην τις ρίχνει αλλού.

Η αλλοπρόσαλλη εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ στα παιχνίδια της και το πολύ κακό θέαμα, είναι ευθύνη και του Μανόλο Χιμένεθ που κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψει να απαξιώνει τους παίκτες του και να προσπαθήσει να τους κερδίσει. Θα τα καταφέρει; Ποιος ξέρει...

Η ΑΕΚ μέσα στο 2010

** Με μαυρισμένα γράμματα τα αποτελέσματα εκτός έδρας.

1η Κέρκυρα - ΑΕΚ: 2-1

ΑΕΚ - Πανσερραϊκός: 2-0

ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης: 2-2

4η Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ: 3-1

ΑΕΚ - Ξάνθη: 1-0

6η Άρης - ΑΕΚ: 0-3 (ντεμπούτο Χιμένεθ)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: 1-0

8η Πανιώνιος - ΑΕΚ: 1-0

ΑΕΚ - Εργοτέλης: 3-1

10η ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: 2-1

11η Καβάλα - ΑΕΚ: 2-1

12η ΑΕΚ - Ολυμπιακός: 1-0

13η Ατρόμητος - ΑΕΚ : 1-1

14η ΑΕΚ - ΑΕΛ: 4-0

15η Ηρακλής - ΑΕΚ: 2-0

Η ΑΕΚ μέσα στο 2011

ΑΕΚ - Κέρκυρα: 0-0

Πανσερραϊκός - ΑΕΚ: 1-3

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ: 0-3

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Βόλου: 0-4

Ξάνθη - ΑΕΚ: 0-2

ΑΕΚ - Άρης: 1-2

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ