ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ρέντης: Νέα σύλληψη για τη δολοφονία Λυγγερίδη

Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague Greece season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens, Greece on Mar. 19, 2017 /      25   Superleague  " "    19 , 2017
Panathinaikos Vs Olympiacos for Superleague Greece season 2016-17, in Apostolos Nikolaidis Stadium, in Athens, Greece on Mar. 19, 2017 / 25 Superleague " " 19 , 2017 EUROKINISSI & SOOC

Χειροπέδες σε έναν 36χρονο πέρασαν οι Αρχές για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, όπως αναφέρει το News24/7.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη προχώρησαν σήμερα οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το άτομο με το ψευδώνυμο «Ρουμάνος».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 36χρονος παραδόθηκε μόνος του στην Αστυνομία, έχοντας δίπλα του τον δικηγόρο του. Ο ίδιος οδηγείται στον ανακριτή.

Ο 36χρονος θεωρείται μέλος της ηγετικής ομάδας των χούλιγκαν που προκάλεσαν τα επεισόδια στου Ρέντη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο Λυγγερίδης.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Παρασκευής (10/5), παραδόθηκε στις Αρχές ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός με το ψευδώνυμο «Shark», ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την ενεργή συμμετοχή του στα επεισόδια στον Ρέντη, που κόστισαν τη ζωή του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα, ένας 41χρονος συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ως ηγετικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: News24/7

TAGS ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ